PARODONTAX Gentle Clean Extra Soft zobu birste, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

PARODONTAX Gentle Clean Extra Soft zobu birste, 1 gab.

GlaxoSmithkline
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
4.36 €
Derīguma termiņš: 2027-10-08
Parodontax Gentle Clean Extra Soft ar mazu galviņu un mīkstiem sariņiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Parodontax Gentle Clean Extra Soft ar mazu galviņu un mīkstiem sariņiem.
Zobu birste ar ergonomisku rokturi un maza galviņa ar mīkstiem sariņiem spēs efektīvi iztīrīt grūti aizsniedzamās vietas, atstājot mutes dobumu pilnībā tīru un brīvu no baktērijām un ēdiena paliekām.
Ar Parodontax Gentle Clean Extra Soft zobu birsti Jūsu zobi būs efektīvi un kārtīgi attīrīti, atstājot mutes dobumu divtik tīru un svaigu!

product
1261706 PARODONTAX Gentle Clean Extra Soft zobu birste, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/86/2c/297a1dbe8cc5077585df2e3bd18b.png InStock 4.36 EUR 4.36 <p style="text-align:justify;">Parodontax Gentle Clean Extra Soft ar mazu galviņu un mīkstiem sariņiem.<br />Zobu birste ar ergonomisku rokturi un maza galviņa ar mīkstiem sariņiem spēs efektīvi iztīrīt grūti aizsniedzamās vietas, atstājot mutes dobumu pilnībā tīru un brīvu no baktērijām un ēdiena paliekām.<br />Ar Parodontax Gentle Clean Extra Soft zobu birsti Jūsu zobi būs efektīvi un kārtīgi attīrīti, atstājot mutes dobumu divtik tīru un svaigu!</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu birstes