ORTOFĒNA 50 mg/g gels, 40 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ORTOFĒNA 50 mg/g gels, 40 g

LMP
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Ortofēna 50mg/g gela aktīvā viela nātrija diklofenaks ir nesteroīds pretiekaisuma un pretsāpju līdzeklis, kura darbības mehānisms ir saistīts ar prostaglandīnu biosintēzes kavēšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ortofēna 50mg/g gela aktīvā viela nātrija diklofenaks ir nesteroīds pretiekaisuma un pretsāpju līdzeklis, kura darbības mehānisms ir saistīts ar prostaglandīnu biosintēzes kavēšanu. Tas mazina sāpes un pazemina iekaisuma radīto temperatūru. Terapeitiskās indikācijas: locītavu un mugurkaulāja deģeneratīvas slimības, iekaisumi un tūskas (gan locītavu, gan mīksto audu), reimatiskas slimības, sporta un sadzīves traumas - sāpju gadījumos.

Papildu informācija par produktu
product
1151193 ORTOFĒNA 50 mg/g gels, 40 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/67/82/7a2ede37e81455304204f3fc52f6.png InStock 7.66 EUR 7.66 <p style="text-align:justify;">Ortofēna 50mg/g gela aktīvā viela nātrija diklofenaks ir nesteroīds pretiekaisuma un pretsāpju līdzeklis, kura darbības mehānisms ir saistīts ar prostaglandīnu biosintēzes kavēšanu. Tas mazina sāpes un pazemina iekaisuma radīto temperatūru. Terapeitiskās indikācijas: locītavu un mugurkaulāja deģeneratīvas slimības, iekaisumi un tūskas (gan locītavu, gan mīksto audu), reimatiskas slimības, sporta un sadzīves traumas - sāpju gadījumos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Pretsāpju līdzekļi/Sāpes muskuļos un locītavās