OLIMP LABS Menopauzin Forte tabletes, 30 gab.

OLIMP LABS Menopauzin Forte tabletes, 30 gab.

OLIMP LABORATORIES
Kopā
12.24 €
Derīguma termiņš: 2027-10-03
Kombinēta augu ekstraktu, kalcija un vitamīnu formula sievietēm menopauzē - menopauzes izpausmju atvieglošanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kombinēta augu ekstraktu, kalcija un vitamīnu formula sievietēm menopauzē - menopauzes izpausmju atvieglošanai, fizioloģiskā līdzsvara uzturēšanai un komfortablai menopauzei/ Kompleksa formula ar sojas izoflavoniem (fitoestrogēniem) menopauzes izpausmju atvieglošanai. Satur sojas izoflavonus - fitoestrogēnus, apiņu un vitānijas ekstraktus, D3 un E vit. un kalciju, kā arī B grupas vitamīnus (folskābi un B6 vit.). Sastāvā esošie apiņu un vitānijas ekstrakti labvēlīgi ietekmē menopauzes izpausmes - apinis mazina "karstuma viļņus" un svīšanu, palīdz mazināt nemieru un emocionālo spriedzi, nomierina un uzlabo miega kvalitāti, savukārt vitānija (ašvaganda)mazina nervu spriedzi un sekmē emocionālo līdzsvaru. Sastāvā papildu ietverts kalcijs un D3 vitamīns, kas palīdz uzturēt kaulu veselību. Kalcijs palīdz samazināt kaulu minerālvielu zudumu sievietēm pēc menopauzes. Zems kaulu minerālais blīvums ir riska faktors osteoporotiskiem kaulu lūzumiem**. Kaulu minerālvielu zudumam sievietēm pēc menopauzes var būt vairāki riska faktori un izmaiņām vienā no šiem riska faktoriem var būt vai var arī nebūt labvēlīga ietekme.

B grupas vitamīni - B6 vitamīns un folskābe veicina normālu imūnsistēmas darbību, sekmē psiholoģiskās funkcijas un palīdz samazināt nogurumu un nespēku; B6 vit. veicina hormonu darbības regulāciju, kā arī normālu nervu sistēmas darbību.

Papildu informācija par produktu
product
1151719 OLIMP LABS Menopauzin Forte tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/48/d4/16abfef797d75da1e51b72c1761b.png InStock 12.24 EUR 17.49 <p style="text-align:justify;">Kombinēta augu ekstraktu, kalcija un vitamīnu formula sievietēm menopauzē - menopauzes izpausmju atvieglošanai, fizioloģiskā līdzsvara uzturēšanai un komfortablai menopauzei/ Kompleksa formula ar sojas izoflavoniem (fitoestrogēniem) menopauzes izpausmju atvieglošanai. Satur sojas izoflavonus - fitoestrogēnus, apiņu un vitānijas ekstraktus, D3 un E vit. un kalciju, kā arī B grupas vitamīnus (folskābi un B6 vit.). Sastāvā esošie apiņu un vitānijas ekstrakti labvēlīgi ietekmē menopauzes izpausmes - apinis mazina "karstuma viļņus" un svīšanu, palīdz mazināt nemieru un emocionālo spriedzi, nomierina un uzlabo miega kvalitāti, savukārt vitānija (ašvaganda)mazina nervu spriedzi un sekmē emocionālo līdzsvaru. Sastāvā papildu ietverts kalcijs un D3 vitamīns, kas palīdz uzturēt kaulu veselību. Kalcijs palīdz samazināt kaulu minerālvielu zudumu sievietēm pēc menopauzes. Zems kaulu minerālais blīvums ir riska faktors osteoporotiskiem kaulu lūzumiem**. Kaulu minerālvielu zudumam sievietēm pēc menopauzes var būt vairāki riska faktori un izmaiņām vienā no šiem riska faktoriem var būt vai var arī nebūt labvēlīga ietekme.</p> <p style="text-align:justify;">B grupas vitamīni - B6 vitamīns un folskābe veicina normālu imūnsistēmas darbību, sekmē psiholoģiskās funkcijas un palīdz samazināt nogurumu un nespēku; B6 vit. veicina hormonu darbības regulāciju, kā arī normālu nervu sistēmas darbību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/Klimaktēriskam sindromam