OLIMP LABS Gold - Vit A + E kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABS Gold - Vit A + E kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABORATORIES
Kopā
11.99 €
Derīguma termiņš: 2027-02-04
Inovatīva formula ādas un matu veselībai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kombinēta inovatīva formula ādas un matu veselībai un hormonālā līdzsvara uzturēšanai.   

Īpašās FlowCaps kapsulas satur standartizētu naktsveces eļļu ar omega-6 nepiesātināto taukskābi – GLS (gammalinolēnskābi) dabīg āformā, palielinātu biotīna  saturu/devu īpašu mikrolodīšu veidā, kā arī A un E vitamīnus. Naktssveces eļļa satur vērtīgo omega-6 nepiesātināto taukskābi - dabīgā formā, kas nodrošina labāku uzsūkšanos un izmantošanu organismā un palīdz uzturēt hormonālo līdzsvaru (ID nr.693)  un ādas veselību/veselīgu ādu (ID nr. 695; 1550). A vitamīns un biotīns palīdz uzturēt ādas un gļotādas veselību, biotīns sekmē/palīdz saglabāt matu veselību, veicina normālu nervu sistēmas darbību un veicina normālas psiholoģiskās funkcijas. E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. 

Ieteicams lietot ādas un matu vispārējā stāvokļa uzlabošanai, īpaši ieteicams cilvēkiem ar sausu, problemātisku/jutīgu ādu, sausiem, plāniem, lūstošiem matiem, pie pastiprinātas matu izkrišanas,  sievietēm pēc dzemdībām, sievietēm hormonālā līdzsvara uzturēšanai. 

Inovatīvā FlowCaps kapsulu tehnoloģija nodrošina ātrāku un optimālāku aktīvo vielu uzsūkšanos un izmantošanu organismā un  pateicoties īpašajam  nanostruktūras apvalkam nodrošina aktīvo vielu augsto kvalitāti, pasargājot tās no oksidācijas.

Papildu informācija par produktu
product
1077088 OLIMP LABS Gold - Vit A + E kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/35/d7/e238eca72067fb8612e1a9c36568.png InStock 11.99 EUR 14.99 <p style="text-align:justify;"><strong>Kombinēta inovatīva formula ādas un matu veselībai un hormonālā līdzsvara uzturēšanai.  </strong> </p> <p style="text-align:justify;">Īpašās FlowCaps kapsulas satur standartizētu naktsveces eļļu ar omega-6 nepiesātināto taukskābi – GLS (gammalinolēnskābi) dabīg āformā, palielinātu biotīna  saturu/devu īpašu mikrolodīšu veidā, kā arī A un E vitamīnus. Naktssveces eļļa satur vērtīgo omega-6 nepiesātināto taukskābi - dabīgā formā, kas nodrošina labāku uzsūkšanos un izmantošanu organismā un palīdz uzturēt hormonālo līdzsvaru (ID nr.693)  un ādas veselību/veselīgu ādu (ID nr. 695; 1550). A vitamīns un biotīns palīdz uzturēt ādas un gļotādas veselību, biotīns sekmē/palīdz saglabāt matu veselību, veicina normālu nervu sistēmas darbību un veicina normālas psiholoģiskās funkcijas. E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. </p> <p style="text-align:justify;">Ieteicams lietot ādas un matu vispārējā stāvokļa uzlabošanai, īpaši ieteicams cilvēkiem ar sausu, problemātisku/jutīgu ādu, sausiem, plāniem, lūstošiem matiem, pie pastiprinātas matu izkrišanas,  sievietēm pēc dzemdībām, sievietēm hormonālā līdzsvara uzturēšanai. </p> <p style="text-align:justify;">Inovatīvā FlowCaps kapsulu tehnoloģija nodrošina ātrāku un optimālāku aktīvo vielu uzsūkšanos un izmantošanu organismā un  pateicoties īpašajam  nanostruktūras apvalkam nodrošina aktīvo vielu augsto kvalitāti, pasargājot tās no oksidācijas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem