OLIMP LABS Gold Omega-3 D3+K2 kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABS Gold Omega-3 D3+K2 kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABORATORIES
Kopā
15.27 €
Derīguma termiņš: 2026-07-26
Unikāls spēcīgs jaunākās paaudzes bioaktīvs komplekss.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Unikāls, jaunākās paaudzes spēcīgs bioaktīvs komplekss, kas satur vērtīgās Omega-3 nepiesātinātās taukskābes ļoti augstā koncentrācijā dabīgā formā, D3 vitamīnu augstā devā un dabīgs K2 natto MK-7 vitamīns, kas nodrošina optimālu izmantošanu organismā. Vitamīns K2 natto ir dabīga K vitamīna aktīvā forma menahinons-7 jeb MK-7 ar pilnīgāku izmantošanu organismā, salīdzinot ar citām K vitamīna formām. K vitamīns organismā piedalās kaulu mineralizācijā, kas palīdz uzturēt kaulu veselību, kā arī veicina normālu asinsreci.

Omega-3 nepiesātinātās taukskābes: DHS palīdz uzturēt normālu redzi un smadzeņu darbību; Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg DHS. EPS un DHS veicina normālu sirds darbību; Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg EPS un DHS.

D vitamīns organismā sintezējas ādā saules starojuma ietekmē, tomēr šī endogēnā sintēze ir pakļauta ievērojamām svārstībām, kas atkarīgas no gadalaika; endogēnā sintēze organismā ir ierobežota īpaši rudenī un ziemā, tāpēc to ieteicams papildus uzņemt ar uzturu. D vitamīns palīdz uzturēt normālu kalcija līmeni asinīs, veicina normālu kalcija un fosfora uzsūkšanos un izmantošanu organismā, tādējādi palīdz uzturēt kaulu un zobu veselību, nodrošina normālu muskuļu darbību un veicina normālu imūnsistēmas darbību.

Papildu informācija par produktu
product
1151645 OLIMP LABS Gold Omega-3 D3+K2 kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/10/f6/851dbc93fa6c169667b8a20aa5c9.png InStock 15.27 EUR 19.09 <p style="text-align:justify;">Unikāls, jaunākās paaudzes spēcīgs bioaktīvs komplekss, kas satur vērtīgās Omega-3 nepiesātinātās taukskābes ļoti augstā koncentrācijā dabīgā formā, D3 vitamīnu augstā devā un dabīgs K2 natto MK-7 vitamīns, kas nodrošina optimālu izmantošanu organismā. Vitamīns K2 natto ir dabīga K vitamīna aktīvā forma menahinons-7 jeb MK-7 ar pilnīgāku izmantošanu organismā, salīdzinot ar citām K vitamīna formām. K vitamīns organismā piedalās kaulu mineralizācijā, kas palīdz uzturēt kaulu veselību, kā arī veicina normālu asinsreci.</p> <p style="text-align:justify;">Omega-3 nepiesātinātās taukskābes: DHS palīdz uzturēt normālu redzi un smadzeņu darbību; Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg DHS. EPS un DHS veicina normālu sirds darbību; Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg EPS un DHS.</p> <p style="text-align:justify;">D vitamīns organismā sintezējas ādā saules starojuma ietekmē, tomēr šī endogēnā sintēze ir pakļauta ievērojamām svārstībām, kas atkarīgas no gadalaika; endogēnā sintēze organismā ir ierobežota īpaši rudenī un ziemā, tāpēc to ieteicams papildus uzņemt ar uzturu. D vitamīns palīdz uzturēt normālu kalcija līmeni asinīs, veicina normālu kalcija un fosfora uzsūkšanos un izmantošanu organismā, tādējādi palīdz uzturēt kaulu un zobu veselību, nodrošina normālu muskuļu darbību un veicina normālu imūnsistēmas darbību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Zivju eļļa