NUXE Very Rose Light Cleansing attīrošas putas, 150 ml
5.0 5 (3 atsauksmes)

NUXE Very Rose Light Cleansing attīrošas putas, 150 ml

LABORATOIRE NUXE
5.0 5 (3 atsauksmes)
Kopā
12.59 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Krēmīgās putas ar saldo rožu smaržu maigi attīra un nomierina ādu, vienlaikus to aizsargājot.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

To pamatā ir rožūdens, tās efektīvi notīra netīrumus, nesausinot ādu. Krēmīgās, vieglās putas ādu atsvaidzina un attīra.

Sastāvs * pārbaudīts dermatoloģiskā uzraudzībā.

Tajā iekļauts:

  • rožūdens – pazīstams tā nomierinošās un mīkstinošās iedarbības dēļ un visiem ādas tipiem, der pat jutīgai ādai

un

  • 100 % augu izcelsmes “Skin-Respect” komplekss ar ādu mitrinošiem cukuriem, kas stiprina ādas aizsargbarjeru,
  • Dabīgas izcelsmes attīrošās sastāvdaļas (kokosrieksti un kvieši) efektīvi notīra netīrumus, dekoratīvās kosmētikas atliekas un liekos ādas taukus, vienlaikus nodrošinot labu ādas panesību.

Satur 94 % dabīgas izcelsmes sastāvdaļu

product
1195667 NUXE Very Rose Light Cleansing attīrošas putas, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1b/62/e5aaf6aee79053dc3ae33a5968cd.png InStock 12.59 EUR 20.99 <p>To pamatā ir rožūdens, tās efektīvi notīra netīrumus, nesausinot ādu. Krēmīgās, vieglās putas ādu atsvaidzina un attīra.<br /><br />Sastāvs * pārbaudīts dermatoloģiskā uzraudzībā.<br /><br /><strong>Tajā iekļauts:</strong></p> <ul><li>rožūdens – pazīstams tā nomierinošās un mīkstinošās iedarbības dēļ un visiem ādas tipiem, der pat jutīgai ādai</li> </ul><p><strong>un</strong></p> <ul><li>100 % augu izcelsmes “Skin-Respect” komplekss ar ādu mitrinošiem cukuriem, kas stiprina ādas aizsargbarjeru,</li> <li>Dabīgas izcelsmes attīrošās sastāvdaļas (kokosrieksti un kvieši) efektīvi notīra netīrumus, dekoratīvās kosmētikas atliekas un liekos ādas taukus, vienlaikus nodrošinot labu ādas panesību.</li> </ul><p>Satur 94 % dabīgas izcelsmes sastāvdaļu<br /><br /></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana