NOVEXPERT The Caramel Cream Ivory Nr.1 Pro Melanine BB sejas krēms, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NOVEXPERT The Caramel Cream Ivory Nr.1 Pro Melanine BB sejas krēms, 30 ml

L.I.C.D NOVEXPERT SAS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Hibrīda formula, kas atklāj jaunās paaudzes kosmētiku.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dabīgs iedegums un mirdzums visu gadu!
Produkts no līnijas Pro-Melanin
Produktu ir izstrādājuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanā. BB sejas krēms ir piemērots visiem ādas tipiem, kā arī piemērots jutīgai ādai.

Daudzfunkcionāls kosmētikas līdzeklis: darbojas kā pamats, maska, mitrinātājs un anti-novecošanās līdzeklis. Uzlabots kosmētikas līdzeklis ar labākajām ādas kopšanas īpašībām un minerāliem pigmentiem, kas ādu pārklāj ar dabiska izskata slānīti.

VESELĪGA MIRDZUMA efekts.
Veselīgs mirdzums un nevainojams sejas tonis ir pirmie redzamie šī ādas uzlabošanas līdzekļa efekti, kas nodrošina dabisku ādas krāsu. Auga aktīvās sastāvdaļas veicina melanīna izdalīšanos un uzlabo ādas silto mirdzumu.

Āda kļūst GLUDĀKA
Patentēts jūras aļģu un cukura komplekss kopā ar tīru hialuronskābi redzami izlīdzina ādas struktūru.
Pieejams 2 dabiskos toņos: Gaiša āda - Ivory Radiance; vidēji viegli brūna ādai - Golden Radiance

product
1001463 NOVEXPERT The Caramel Cream Ivory Nr.1 Pro Melanine BB sejas krēms, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4e/66/fe890c340fd61152aef3d7db4621.png OutOfStock 16.3 EUR 32.59 <p><strong>Dabīgs iedegums un mirdzums visu gadu!</strong><br />Produkts no līnijas Pro-Melanin<br />Produktu ir izstrādājuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanā. BB sejas krēms ir piemērots visiem ādas tipiem, kā arī piemērots jutīgai ādai.</p> <p><strong>Daudzfunkcionāls kosmētikas līdzeklis:</strong> darbojas kā pamats, maska, mitrinātājs un anti-novecošanās līdzeklis. Uzlabots kosmētikas līdzeklis ar labākajām ādas kopšanas īpašībām un minerāliem pigmentiem, kas ādu pārklāj ar dabiska izskata slānīti.</p> <p><strong>VESELĪGA MIRDZUMA efekts.</strong><br />Veselīgs mirdzums un nevainojams sejas tonis ir pirmie redzamie šī ādas uzlabošanas līdzekļa efekti, kas nodrošina dabisku ādas krāsu. Auga aktīvās sastāvdaļas veicina melanīna izdalīšanos un uzlabo ādas silto mirdzumu.</p> <p><strong>Āda kļūst GLUDĀKA</strong><br />Patentēts jūras aļģu un cukura komplekss kopā ar tīru hialuronskābi redzami izlīdzina ādas struktūru.<br /><strong>Pieejams 2 dabiskos toņos:</strong> Gaiša āda - Ivory Radiance; vidēji viegli brūna ādai - Golden Radiance</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi