NOVEXPERT Magnesium Detox with Creamy Pink Clay sejas maska, 75 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

NOVEXPERT Magnesium Detox with Creamy Pink Clay sejas maska, 75 ml

L.I.C.D NOVEXPERT SAS
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
10.97 €
Derīguma termiņš: 2027-02-28
Detox maska darbojas kā skābekļa līdzeklis, lai dažu minūšu laikā iegūtu svaigu un atpūtušos sejas ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Produktu ir izstrādājuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanā.

Šī maska darbojas trīs veidos: antialerģiski, pret vides piesārņotājiem un kā antibakteriāls līdzeklis. Lieliski attīra ādas poras, nomierina un mitrina. Āda kļūst gluda.
Paredzēta lietošanai no 20 gadiem un piemērota jebkura veida jutīgai ādai. Produktu var lietot gan vīrieši, gan sievietes.
Dermatoloģiskais profils: Jutīga, kairināta, pelēka āda. Dzīvesveids: piesārņota vide, saules iedarbība, istabas ar gaisa kondicionētāju, nesabalansēts uzturs, garas darba stundas, smēķēšana, sauss klimats.

product
1001473 NOVEXPERT Magnesium Detox with Creamy Pink Clay sejas maska, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/06/08/e42f3c9fa6e46e9529ee405e5a75.png InStock 10.97 EUR 18.29 <p>Produktu ir izstrādājuši franču zinātnieki un ārsti, kas specializējas ādas novecošanā.</p> <p><strong>Šī maska darbojas trīs veidos:</strong> antialerģiski, pret vides piesārņotājiem un kā antibakteriāls līdzeklis. Lieliski attīra ādas poras, nomierina un mitrina. Āda kļūst gluda.<br />Paredzēta lietošanai no 20 gadiem un piemērota jebkura veida jutīgai ādai. Produktu var lietot gan vīrieši, gan sievietes.<br />Dermatoloģiskais profils: Jutīga, kairināta, pelēka āda. Dzīvesveids: piesārņota vide, saules iedarbība, istabas ar gaisa kondicionētāju, nesabalansēts uzturs, garas darba stundas, smēķēšana, sauss klimats.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas