NOSEFRIDA Baby deguna aspirators, 1 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

NOSEFRIDA Baby deguna aspirators, 1 gab.

NASALPRODUKTER SVERIGE AB
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
6.39 €
Jau no pirmajām dzīves dienām bērnu nazālais aspirators NoseFrida nodrošinās Jūsu mazulim brīvu elpošanu,
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Jau no pirmajām dzīves dienām bērnu nazālais aspirators NoseFrida nodrošinās Jūsu mazulim brīvu elpošanu un līdz ar to labu apetīti un ciešu miegu. Jaundzimušam bērnam iesnas ir nopietna problēma. Atšķirībā no pieagušajiem mazie bērni neprot izšņaukt degunu. Aizlikts deguntiņš apgrūtina elpošanu, bērns sajūt diskomfortu: nevar gulēt, slikti ēd, niķojas.

Mazuļa aizliktā deguna un apgrūtinošās elpošanas problemas Jums palīdzēs atrisināt NoseFrida - vairākkārt lietojams bērnu nazālais aspirātors, kas radīts ērtai un drošai gļotu atsūkšanai no mazuļa deguntiņa. Aspirators ir veidots no caurulītes ar vāciņu, kurā uzkrājas gļotas, un no katetra, ar kura palīdzību veic gļotu atsūknēšanu.

NoseFrida aspiratoram ir klīniski pierādīta īpatnība – higiēniskais filtrs, kas pilnībā novērš gļotu un baktēriju iekļūšanas iespēju procedūru veicošā cilvēka mutē.

NoseFrida priekšrocības:

  • viegla deguna tīrīšana un iespēja koriģēt sūkšanas jaudu;
  • izstrādāts, patentēts un ražots Zviedrijā;
  • izstrādāts Zviedrijas MAS institutā (ausu, kakla un deguna instituts);
  • klīniski testets Zviedrijā;
  • drošs, evektīvs, higiēnisks;
  • viekāršs lietošanā un kopšana;
  • klīniski pieradīts – higiēniskais filtrs pilnībā novērš inficēšanas risku;
  • speciāla caurulītes gala konstrūkcija novērš jebkādu kontaktu ar jūtīgo
    iekaisušo gļotādu pat gadījuma, ja bērns veic asas kustības;
  • NoseFrida maināmos filtrus Jūs varat iegādāties atsevišķi.
product
1028522 NOSEFRIDA Baby deguna aspirators, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/06/a8/f163b5f684df1be35f4f45b726a5.png InStock 6.39 EUR 6.39 <p style="text-align:justify;">Jau no pirmajām dzīves dienām bērnu nazālais aspirators NoseFrida nodrošinās Jūsu mazulim brīvu elpošanu un līdz ar to labu apetīti un ciešu miegu. Jaundzimušam bērnam iesnas ir nopietna problēma. Atšķirībā no pieagušajiem mazie bērni neprot izšņaukt degunu. Aizlikts deguntiņš apgrūtina elpošanu, bērns sajūt diskomfortu: nevar gulēt, slikti ēd, niķojas.</p> <p style="text-align:justify;">Mazuļa aizliktā deguna un apgrūtinošās elpošanas problemas Jums palīdzēs atrisināt NoseFrida - vairākkārt lietojams bērnu nazālais aspirātors, kas radīts ērtai un drošai gļotu atsūkšanai no mazuļa deguntiņa. Aspirators ir veidots no caurulītes ar vāciņu, kurā uzkrājas gļotas, un no katetra, ar kura palīdzību veic gļotu atsūknēšanu.</p> <p style="text-align:justify;">NoseFrida aspiratoram ir klīniski pierādīta īpatnība – higiēniskais filtrs, kas pilnībā novērš gļotu un baktēriju iekļūšanas iespēju procedūru veicošā cilvēka mutē.</p> <p style="text-align:justify;">NoseFrida priekšrocības:</p> <ul><li>viegla deguna tīrīšana un iespēja koriģēt sūkšanas jaudu;</li> <li>izstrādāts, patentēts un ražots Zviedrijā;</li> <li>izstrādāts Zviedrijas MAS institutā (ausu, kakla un deguna instituts);</li> <li>klīniski testets Zviedrijā;</li> <li>drošs, evektīvs, higiēnisks;</li> <li>viekāršs lietošanā un kopšana;</li> <li>klīniski pieradīts – higiēniskais filtrs pilnībā novērš inficēšanas risku;</li> <li>speciāla caurulītes gala konstrūkcija novērš jebkādu kontaktu ar jūtīgo<br />iekaisušo gļotādu pat gadījuma, ja bērns veic asas kustības;</li> <li>NoseFrida maināmos filtrus Jūs varat iegādāties atsevišķi.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Deguna aspiratori un pilieni