NEW NORDIC Hair Volume Gummies košļājamās pastilas, 60 gab.

NEW NORDIC Hair Volume Gummies košļājamās pastilas, 60 gab.

NEW NORDIC
Kopā
17.51 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Šīs gardās košļājamās tabletes veicinās stiprāku, veselīgāku un biezāku matu augšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šīs gardās košļājamās tabletes veicinās stiprāku, veselīgāku un biezāku matu augšanu. Tas ir vienīgais produkts tirgū, kas satur unikālu dabīgo sastāvdaļu kokteili ar izteiktu ābolu garšu un bez mākslīgām krāsvielām.

Tabletes no kosu un prosu ekstrakta, aminoskābju L-cisteīna un L-metionīna, vara, biotīna, cinka, kā arī ābolu ekstrakta, kura sastāvā ir daudz dabīgā augšanas faktora procianidīna B2, tiek ražotas Zviedrijā. Cinks un biotīns palīdz uzturēt normālu matu augšanu, bet varš – normālu matu pigmentāciju, t.i., dabīgo krāsu. Aminoskābe L-cisteīns ir svarīga keratīna (materiāls, kas sastāda matu) daļa. Tieši tas piešķir matiem stiprumu un elastību.

Papildu informācija par produktu
product
208035 NEW NORDIC Hair Volume Gummies košļājamās pastilas, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8e/15/009dcb9fd420a406d4c3c46528c8.png InStock 17.51 EUR 29.19 <p style="text-align:justify;">Šīs gardās košļājamās tabletes veicinās stiprāku, veselīgāku un biezāku matu augšanu. Tas ir vienīgais produkts tirgū, kas satur unikālu dabīgo sastāvdaļu kokteili ar izteiktu ābolu garšu un bez mākslīgām krāsvielām.</p> <p style="text-align:justify;">Tabletes no kosu un prosu ekstrakta, aminoskābju L-cisteīna un L-metionīna, vara, biotīna, cinka, kā arī ābolu ekstrakta, kura sastāvā ir daudz dabīgā augšanas faktora procianidīna B2, tiek ražotas Zviedrijā. Cinks un biotīns palīdz uzturēt normālu matu augšanu, bet varš – normālu matu pigmentāciju, t.i., dabīgo krāsu. Aminoskābe L-cisteīns ir svarīga keratīna (materiāls, kas sastāda matu) daļa. Tieši tas piešķir matiem stiprumu un elastību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem