NEW NORDIC Frutin košļājamās tabletes, 30 gab.

NEW NORDIC Frutin košļājamās tabletes, 30 gab.

NEW NORDIC
Kopā
4.79 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Frutin® satur kalciju, kas palīdz nodrošināt normālu gremošanas fermentu darbību, un niacīnu, kas palīdz uzturēt gļotādas veselību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Frutin tabletēs ir citrusaugļu šķiedras - tā saucamie pektīni un dabīgais dolomīts, ko iegūst vistīrākajos Norvēģijas reģionos. Kad sakošļātās tabletes sasniedz kuņģa skābi un ar to sajaucas, kuņģa augšdaļā izveidojas maiga putu barjera - kuņģa saturam kļūst grūtāk nokļūt barības vadā un izraisīt nepatīkamas sajūtas. Šo putu pH ir tuvs neitrālajam, tāpēc tās netraucē gremošanai. Šīs dabīgas vielas vienkārši izveido maigu putu barjeru, kura nesajaucās ar skābo kuņģa saturu un neļauj tam kairināt jutīgos barības vada audus.

Papildu informācija par produktu
product
1065494 NEW NORDIC Frutin košļājamās tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/32/a5/2ae33145ba6b3baf694f96fc54fa.png InStock 4.79 EUR 7.99 <p style="text-align:justify;">Frutin tabletēs ir citrusaugļu šķiedras - tā saucamie pektīni un dabīgais dolomīts, ko iegūst vistīrākajos Norvēģijas reģionos. Kad sakošļātās tabletes sasniedz kuņģa skābi un ar to sajaucas, kuņģa augšdaļā izveidojas maiga putu barjera - kuņģa saturam kļūst grūtāk nokļūt barības vadā un izraisīt nepatīkamas sajūtas. Šo putu pH ir tuvs neitrālajam, tāpēc tās netraucē gremošanai. Šīs dabīgas vielas vienkārši izveido maigu putu barjeru, kura nesajaucās ar skābo kuņģa saturu un neļauj tam kairināt jutīgos barības vada audus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Zarnu mikroflora