NEW NORDIC Collagen & Hyaluron Beauty Powder pulveris, 360 g

NEW NORDIC Collagen & Hyaluron Beauty Powder pulveris, 360 g

NEW NORDIC HEALTHBRANDS
Kopā
59.99 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Kolagēna pulveris ar hialuronskābi un C vitamīnu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder nodrošina ādu ar tai nepieciešamajām barības vielām.

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder sastāvā ir gan hidrolizēta jūras kolagēna peptīdi (1. tips) gan hialuronskābe un vitamīns C. C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas ir svarīgs normāli funkcionējošai ādai. C vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Kolagēns ir svarīga strukturāla sastāvdaļa vairākos ādas audos, tostarp saistaudos un elastīnā.

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder izejviela ir sertificēta MSC. Ko tas nozīmē?

Tas nozīmē jūras kolagēns tiek iegūts tikai no savvaļas zivīm tās ir mencas, kas ir iegūtas no MSC sertificēta piegādātāja, kas atbilst atbildīga zvejniecības standartiem. Šī zvejniecība nodrošina zivju populāciju saglabāšanos, okeāna resursu kopšanu un savvaļas dzīvnieku ilgtspējību.

Papildu informācija par produktu
product
12121876 NEW NORDIC Collagen & Hyaluron Beauty Powder pulveris, 360 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6e/e7/98a639efcfa1e11369f3b7e5432d.png InStock 59.99 EUR 59.99 <p style="text-align:justify;"><strong>Collagen &amp; Hyaluron™ Beauty Powder </strong>nodrošina ādu ar tai nepieciešamajām barības vielām.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Collagen &amp; Hyaluron™ Beauty Powder </strong>sastāvā ir gan hidrolizēta jūras kolagēna peptīdi (1. tips) gan hialuronskābe un vitamīns C. C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas ir svarīgs normāli funkcionējošai ādai. C vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Kolagēns ir svarīga strukturāla sastāvdaļa vairākos ādas audos, tostarp saistaudos un elastīnā.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Collagen &amp; Hyaluron™ Beauty Powder izejviela ir sertificēta MSC. Ko tas nozīmē?</strong></p> <p style="text-align:justify;">Tas nozīmē jūras kolagēns tiek iegūts tikai no savvaļas zivīm tās ir mencas, kas ir iegūtas no MSC sertificēta piegādātāja, kas atbilst atbildīga zvejniecības standartiem. Šī zvejniecība nodrošina zivju populāciju saglabāšanos, okeāna resursu kopšanu un savvaļas dzīvnieku ilgtspējību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem