NEOFITOROID ar aplikatoru ziede, 40 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NEOFITOROID ar aplikatoru ziede, 40 ml

ABOCA S.P.A. SOCIETA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
21.39 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Aboca NeoFitoroid Bio Ointment 40 ml ir medicīnas ierīce, kas mazina sāpes, dedzināšanu un niezi, vienlaikus aizsargājot gļotādu no hemoroīdiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Aboca NeoFitoroid Bio Ointment 40 ml ir medicīnas ierīce, kas mazina sāpes, dedzināšanu un niezi, vienlaikus aizsargājot gļotādu no hemoroīdiem.
Ieteicams iekšējiem vai ārējiem hemoroīdiem, medicīnas ierīci izmanto profilaksei un visās situācijās, kas var izraisīt anālās un perianālās zonas kairinājumu un/vai hiperēmiju vai ārstēšanu.

Tās formula ir izveidota, pateicoties ekstraktam, ko sauc par Helydol, alvejas, viltus holly, augu un ēteriskajām eļļām. NeoPhytoroid:

  • Mukoadhezīvs: pielīp pie gļotādas, veidojot plēvi uz barjeras, kas pasargā to no saskares ar kairinātājiem,
  • Eļļošana: samazina berzi ar izkārnījumiem, tādējādi pasargājot no kairinājuma un perianālas sastrēgumiem,
  • Antioksidants: aizsargā gļotādu no brīvajiem radikāļiem netieši, samazinot iekaisumu.
product
1195658 NEOFITOROID ar aplikatoru ziede, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/02/e8/bf7d7f88ab4c502c4deebd16a30a.png InStock 21.39 EUR 21.39 <p>Aboca NeoFitoroid Bio Ointment 40 ml ir medicīnas ierīce, kas mazina sāpes, dedzināšanu un niezi, vienlaikus aizsargājot gļotādu no hemoroīdiem.<br />Ieteicams iekšējiem vai ārējiem hemoroīdiem, medicīnas ierīci izmanto profilaksei un visās situācijās, kas var izraisīt anālās un perianālās zonas kairinājumu un/vai hiperēmiju vai ārstēšanu.</p> <p>Tās formula ir izveidota, pateicoties ekstraktam, ko sauc par Helydol, alvejas, viltus holly, augu un ēteriskajām eļļām. NeoPhytoroid:</p> <ul><li>Mukoadhezīvs: pielīp pie gļotādas, veidojot plēvi uz barjeras, kas pasargā to no saskares ar kairinātājiem,</li> <li>Eļļošana: samazina berzi ar izkārnījumiem, tādējādi pasargājot no kairinājuma un perianālas sastrēgumiem,</li> <li>Antioksidants: aizsargā gļotādu no brīvajiem radikāļiem netieši, samazinot iekaisumu.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Līdzekļi hemoroīdiem