MULTI MAM Babydent gels, 15 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MULTI MAM Babydent gels, 15 ml

BIOCLIN BV
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
7.27 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Īpaši izstrādāts zīdaiņiem, kuriem nāk zobi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Multi-Mam BabyDent – gels zīdaiņiem zobu šķilšanās sāpju atvieglošanai

  • Nomierinošs gels zobu šķilšanās laikā.
  • Samazina kairinājumu.
  • Ar patīkamu garšu.
  • Nesatur cukuru un neietekmē zobus.

KĀ DARBOJAS Multi-Mam BabyDent 
Multi-Mam BabyDent veido mīkstu nomierinošu slāni virs skartajām smaganām. Multi-Mam BabyDent gela pamatā ir patentētais 2QR komplekss. Šim dabīgam, augu izcelsmes kompleksam ir unikāla spēja bloķēt kaitīgo baktērijas saķeri ar smaganām. Multi-Mam BabyDent nomierina zobu šķilšanās diskomfortu un mazina kairinājumu, ko izraisa zobu šķilšanās.

VISPĀRĒJĀ INFORMĀCIJA
Zobu šķilšanās ir process, kurā zīdainim caur smaganām izlaužas zobi. Zobu šķilšanās parasti notiek no 6 līdz 24 mēnešu vecumam, bet dažreiz agrāk.

Diskomforts zobu šķilšanās laikā
Pirmās zobu parādīšanās pazīmes un simptomi ir šādi: mazulis liek rokas vai citus priekšmetus mutē, smaganu pietūkums vietās, kur cauri laužas zobi. Dažreiz bērniem ir sarkans vaigs (vienā pusē). Lielākā daļa simptomu parādās četras dienas pirms līdz trim dienām pēc zoba izlaušanās. Zīdainim zobu šķilšanās laikā var būt dažādas problēmas. Vienkāršas lokālās problēmas, piemēram: diskomforts smaganu un žokļa rajonā, smaganu pietūkums, noslīdēšana; vai sistēmiskas sūdzības, piemēram: drudzis, caureja un zema pretestība; un uzvedības problēmas, piemēram: aizkaitināmība, traucēts miegs vai ēšanas problēmas.

Lūdzu, ņemiet vērā!
Caureja, drudzis un izsitumi ne vienmēr ir saistīti ar zobu parādīšanos. Ja jūsu mazulis cieš no šiem simptomiem un Jūs nezināt kāda iemesla dēļ, ieteicams sazināties ar ārstu.

product
10118806 MULTI MAM Babydent gels, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/66/dd/1a75fbe9af4e0988fd5c7310701b.png InStock 7.27 EUR 7.27 <p style="text-align:justify;"><strong>Multi-Mam BabyDent – gels zīdaiņiem zobu šķilšanās sāpju atvieglošanai</strong></p> <ul style="text-align:justify;"><li>Nomierinošs gels zobu šķilšanās laikā.</li> <li>Samazina kairinājumu.</li> <li>Ar patīkamu garšu.</li> <li>Nesatur cukuru un neietekmē zobus.</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>KĀ DARBOJAS Multi-Mam BabyDent <br /></strong>Multi-Mam BabyDent veido mīkstu nomierinošu slāni virs skartajām smaganām. Multi-Mam BabyDent gela pamatā ir patentētais 2QR komplekss. Šim dabīgam, augu izcelsmes kompleksam ir unikāla spēja bloķēt kaitīgo baktērijas saķeri ar smaganām. Multi-Mam BabyDent nomierina zobu šķilšanās diskomfortu un mazina kairinājumu, ko izraisa zobu šķilšanās.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>VISPĀRĒJĀ INFORMĀCIJA<br /></strong>Zobu šķilšanās ir process, kurā zīdainim caur smaganām izlaužas zobi. Zobu šķilšanās parasti notiek no 6 līdz 24 mēnešu vecumam, bet dažreiz agrāk.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Diskomforts zobu šķilšanās laikā<br /></strong>Pirmās zobu parādīšanās pazīmes un simptomi ir šādi: mazulis liek rokas vai citus priekšmetus mutē, smaganu pietūkums vietās, kur cauri laužas zobi. Dažreiz bērniem ir sarkans vaigs (vienā pusē). Lielākā daļa simptomu parādās četras dienas pirms līdz trim dienām pēc zoba izlaušanās. Zīdainim zobu šķilšanās laikā var būt dažādas problēmas. Vienkāršas lokālās problēmas, piemēram: diskomforts smaganu un žokļa rajonā, smaganu pietūkums, noslīdēšana; vai sistēmiskas sūdzības, piemēram: drudzis, caureja un zema pretestība; un uzvedības problēmas, piemēram: aizkaitināmība, traucēts miegs vai ēšanas problēmas.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Lūdzu, ņemiet vērā!<br /></strong>Caureja, drudzis un izsitumi ne vienmēr ir saistīti ar zobu parādīšanos. Ja jūsu mazulis cieš no šiem simptomiem un Jūs nezināt kāda iemesla dēļ, ieteicams sazināties ar ārstu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Zobu nākšanas atvieglošanai