MOCARD Atero kapsulas, 120 gab.

MOCARD Atero kapsulas, 120 gab.

SILVANOLS
Kopā
43.99 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Holesterīnam, asinsvadiem un sirdij.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Holesterīnam, asinsvadiem un sirdij *

Uztura bagātinātājs ar monakolīnu K, natokināzi, B1 vitamīnu, kurkumu un augu polifenoliem. Satur patentētu Omeolipid® artišoka, ciklanteras jeb Peru gurķa un grieķu trigonellas ekstraktu maisījumu.

*Kurkuma veicina normālu holesterīna līmeni asinīs, sirds un asinsvadu sistēmas darbību.  Kurkuma un artišoks veicina normālu lipīdu līmeni asinīs.

*Tiamīns veicina normālu sirdsdarbību. Artišoks palīdz uzturēt normālu aknu veselību.

Papildu informācija par produktu
product
1144107 MOCARD Atero kapsulas, 120 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/96/18/0d3f318ffe24d2fd07f27a86b2dd.png InStock 43.99 EUR 43.99 <p><strong>Holesterīnam, asinsvadiem un sirdij *</strong></p> <p>Uztura bagātinātājs ar monakolīnu K, natokināzi, B1 vitamīnu, kurkumu un augu polifenoliem. Satur patentētu Omeolipid® artišoka, ciklanteras jeb Peru gurķa un grieķu trigonellas ekstraktu maisījumu.</p> <p>*Kurkuma veicina normālu holesterīna līmeni asinīs, sirds un asinsvadu sistēmas darbību.  Kurkuma un artišoks veicina normālu lipīdu līmeni asinīs.</p> <p>*Tiamīns veicina normālu sirdsdarbību. Artišoks palīdz uzturēt normālu aknu veselību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sirds un asinsrites sistēma