MEDELA Solo elektriskais piena pumpis, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

MEDELA Solo elektriskais piena pumpis, 1 gab.

MEDELA AG
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
226.29 €
Solo™ ir kompakts, efektīvs un viegli lietojams elektrisks piena sūknis ar iebūvētu uzlādējamu akumulatoru, 2 fāžu Expression® tehnoloģiju un PersonalFit Flex™ krūšu aizsargu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Solo™, Medela's Swing™ piena sūkņa nākamās paaudzes un uzlabotā versija, ir paredzēts mātēm, kas baro bērnu ar krūti, kuras meklē komfortu un praktiskumu savā dzīvē, nezaudējot efektivitāti.

Solo ™ izmanto 2-Phase Expression® tehnoloģiju, kas maina ātru un lēnu sūkšanas ritmu, lai simulētu mazuļa dabisko ritmu.

Solo™ ir aprīkots ar PersonalFit Flex™ krūšu spilventiņu, ko var viegli pielāgot, lai tas atbilstu jūsu krūtīm, padarot sūknēšanu ērtāku un sniedzot līdz pat 11,8 % vairāk piena.

Solo™ ir kompaktāks nekā Swing™ piena sūknis, un tam ir iebūvēts USB Type-C uzlādējams akumulators, kas ietaupa jūsu laiku un ļauj to izmantot līdz sešām sūknēšanas sesijām ar vienu uzlādi.

Solo™ ir slēgtas sistēmas elektriskais piena sūknis, kas neļauj mātes pienam iekļūt caurulītē, pārplūst un noplūst sūkņa mehānismā. Tas palīdz uzturēt izspiesto pienu drošu un tīru, kā arī aizsargā sūkņa sastāvdaļas no iespējamiem bojājumiem.

product
10120367 MEDELA Solo elektriskais piena pumpis, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6b/b4/320853cf97363994df430797db2c.png InStock 226.29 EUR 226.29 <p style="text-align:justify;">Solo™, Medela's Swing™ piena sūkņa nākamās paaudzes un uzlabotā versija, ir paredzēts mātēm, kas baro bērnu ar krūti, kuras meklē komfortu un praktiskumu savā dzīvē, nezaudējot efektivitāti.</p> <p style="text-align:justify;">Solo ™ izmanto 2-Phase Expression® tehnoloģiju, kas maina ātru un lēnu sūkšanas ritmu, lai simulētu mazuļa dabisko ritmu.</p> <p style="text-align:justify;">Solo™ ir aprīkots ar PersonalFit Flex™ krūšu spilventiņu, ko var viegli pielāgot, lai tas atbilstu jūsu krūtīm, padarot sūknēšanu ērtāku un sniedzot līdz pat 11,8 % vairāk piena.</p> <p style="text-align:justify;">Solo™ ir kompaktāks nekā Swing™ piena sūknis, un tam ir iebūvēts USB Type-C uzlādējams akumulators, kas ietaupa jūsu laiku un ļauj to izmantot līdz sešām sūknēšanas sesijām ar vienu uzlādi.</p> <p style="text-align:justify;">Solo™ ir slēgtas sistēmas elektriskais piena sūknis, kas neļauj mātes pienam iekļūt caurulītē, pārplūst un noplūst sūkņa mehānismā. Tas palīdz uzturēt izspiesto pienu drošu un tīru, kā arī aizsargā sūkņa sastāvdaļas no iespējamiem bojājumiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces māmiņai/Piena pumpji