MAVEX Intensive Repair Foot krēms, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Intensive Repair Foot krēms, 100 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
25.89 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Pateicoties keratolītiskajai iedarbībai, jau no pirmajām lietošanas reizēm samazina ādas sabiezējumus un varžacis, mīkstina ādu un padara to elastīgu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pateicoties keratolītiskajai iedarbībai, jau no pirmajām lietošanas reizēm samazina ādas sabiezējumus un varžacis, mīkstina ādu un padara to elastīgu. Tā intensīvā reģenerējošā darbība palīdz atrisināt un novērst plaisu veidošanos.

Tas veido mīkstu, noturīgu plēvi, kas efektīvi aptver un aizsargā pēdu ādu, mitrinot un veicinot ādas barjeras atjaunošanos. Tās atsvaidzinošais un attīrošais efekts sniedz tūlītēju atvieglojumu un atjauno pēdu labsajūtu, pieskaroties sniedz brīnišķīgu maiguma sajūtu.

Intensive Repair Foot Cream ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 98% dabīgām sastāvdaļām un nesatur mākslīgas smaržvielas.

Tā patīkamā smarža rodas tikai no augu ekstraktiem un ēteriskajām eļļām. Viegli iemasēt, ātri uzsūcas, neatstājot eļļainus atlikumus.

Regulāri lietojot, tas palīdz novērst sabiezējumus un plaisu veidošanos, saglabā pēdu ādu maigu un elastīgu.

Fitoterapeitiskās efektivitātes paaugstināšanai Intensive Repair Foot Cream izmanto biomimētisku lamelāru emulsiju – farmaceitisko tehnoloģiju, ko izmanto ārstniecisko vielu izdalīšanai, kas ļauj pakāpeniski un nepārtraukti izvadīt augu ekstraktos esošās aktīvās sastāvdaļas, tādējādi paaugstinot to funkcionālo efektivitāti.

product
1164330 MAVEX Intensive Repair Foot krēms, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/02/da/2f9a6c7b0d5343cd7a53ec4e91d0.png InStock 25.89 EUR 43.15 <p>Pateicoties keratolītiskajai iedarbībai, jau no pirmajām lietošanas reizēm samazina ādas sabiezējumus un varžacis, mīkstina ādu un padara to elastīgu. Tā intensīvā reģenerējošā darbība palīdz atrisināt un novērst plaisu veidošanos.</p> <p>Tas veido mīkstu, noturīgu plēvi, kas efektīvi aptver un aizsargā pēdu ādu, mitrinot un veicinot ādas barjeras atjaunošanos. Tās atsvaidzinošais un attīrošais efekts sniedz tūlītēju atvieglojumu un atjauno pēdu labsajūtu, pieskaroties sniedz brīnišķīgu maiguma sajūtu.</p> <p>Intensive Repair Foot Cream ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 98% dabīgām sastāvdaļām un nesatur mākslīgas smaržvielas.</p> <p>Tā patīkamā smarža rodas tikai no augu ekstraktiem un ēteriskajām eļļām. Viegli iemasēt, ātri uzsūcas, neatstājot eļļainus atlikumus.</p> <p>Regulāri lietojot, tas palīdz novērst sabiezējumus un plaisu veidošanos, saglabā pēdu ādu maigu un elastīgu.</p> <p>Fitoterapeitiskās efektivitātes paaugstināšanai Intensive Repair Foot Cream izmanto biomimētisku lamelāru emulsiju – farmaceitisko tehnoloģiju, ko izmanto ārstniecisko vielu izdalīšanai, kas ļauj pakāpeniski un nepārtraukti izvadīt augu ekstraktos esošās aktīvās sastāvdaļas, tādējādi paaugstinot to funkcionālo efektivitāti.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Kāju kopšana/Kopjoši krēmi un losjoni