MAVALA Mava-Strong bāzes pārklājums nagiem, 10 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVALA Mava-Strong bāzes pārklājums nagiem, 10 ml

MAVALA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.99 €
Derīguma termiņš: 2027-02-28
MAVA-STRONG stiprinošā bāze neļauj šķelties, mīkstināt un līdz ar to nolauzt nagus, palīdz atjaunot normālu un stipru izskatu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nagi tiek pakļauti atkārtotiem dehidratējošiem ārējiem faktoriem (ūdens, mazgāšanas līdzekļi, virsmaktīvās vielas, kaitīgi nagu lakas noņēmēji), izraisot spīduma zudumu, mīkstus nagus un sadalīšanos.

MAVA-STRONG stiprinošā bāze neļauj šķelties, mīkstināt un līdz ar to nolauzt nagus, palīdz atjaunot normālu un stipru izskatu. Tā apvieno divas darbības, kas darbojas sinerģijā: stiprināšanu un aizsardzību. Tā ir bezkrāsaina un spīdīga nagu laka, kuras aktīvās sastāvdaļas, apvienojot tehniskumu un efektivitāti, uzlabo nagu kvalitāti, nostiprina to struktūru. Tā sastāvā esošais mikrokapsulēto aktīvo vielu komplekss (tējas koka ēteriskā eļļa, E vitamīns, hidrolizēti augu proteīni un arginīns) stiprina nagus, bet kristāla sveķi padara nagu plāksni izturīgāku un biezāku.

product
1195840 MAVALA Mava-Strong bāzes pārklājums nagiem, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f8/a4/2c1c650cb8279e7bce2408333622.png InStock 11.99 EUR 19.99 <p>Nagi tiek pakļauti atkārtotiem dehidratējošiem ārējiem faktoriem (ūdens, mazgāšanas līdzekļi, virsmaktīvās vielas, kaitīgi nagu lakas noņēmēji), izraisot spīduma zudumu, mīkstus nagus un sadalīšanos.</p> <p>MAVA-STRONG stiprinošā bāze neļauj šķelties, mīkstināt un līdz ar to nolauzt nagus, palīdz atjaunot normālu un stipru izskatu. Tā apvieno divas darbības, kas darbojas sinerģijā: stiprināšanu un aizsardzību. Tā ir bezkrāsaina un spīdīga nagu laka, kuras aktīvās sastāvdaļas, apvienojot tehniskumu un efektivitāti, uzlabo nagu kvalitāti, nostiprina to struktūru. Tā sastāvā esošais mikrokapsulēto aktīvo vielu komplekss (tējas koka ēteriskā eļļa, E vitamīns, hidrolizēti augu proteīni un arginīns) stiprina nagus, bet kristāla sveķi padara nagu plāksni izturīgāku un biezāku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana/Nagiem