MATIS Reponse Regard Micell-Eyes micelārais ūdens, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MATIS Reponse Regard Micell-Eyes micelārais ūdens, 150 ml

MATIS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
17.99 €
Derīguma termiņš: 2026-10-01
Micelārais ūdens MATIS dabīgām un mākslīgām skropstām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

MATIS micelārais ūdens dabiskajām un mākslīgajām skropstām.
Šis micelārais dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzeklis jeb toniks ir piemērots jutīgām acīm. Tas noņem acu kosmētiku, vienlaikus saudzējot ādas līdzsvaru. Toniks sniedz ādai vēsuma un komforta sajūtu, nevainojami noņemot acu kosmētiku arī bez ūdens.
Vieglā tekstūra nav eļļaina, efektīvi notīra dekoratīvo kosmētiku un atsvaidzina ādu.
Ideāls visu vecumu sievietēm, lai noņemtu kosmētiku arī no mākslīgajām skropstām.

Micell-Eyes komplekss ir veidots no micellām, neredzamām mikrodaļiņām, kas sastāv no maigām virsmaktīvām vielām. To forma ļauj uztvert netīrumus, dekoratīvo kosmētiku un taukus, sajaukt tos ar tonika ūdens daļu un maigi noņemt.

Burvju lazdas ziedūdens nodrošina tonizējošu iedarbību un regulē venozo asinsriti, pateicoties rutīnam, kam piemīt vēnas tonizējoša iedarbība.

Matčas tējas uzlējums.
Ar tvaika destilācijas metodi iegūtais matčas tējas uzlējums stiprina ādu ap acīm un acumirklī atsvaidzina un relaksē to. Matčas tēja satur augstu L-teanīna koncentrāciju, kam piemīt plaši zināma antistresa iedarbība.

Rudzupuķu ziedūdens.
Tūsku mazinošā un nomierinošā iedarbība samazina tumšos lokus un pietūkumu. Palīdz novērst noguruma pazīmes un padara skatienu mierpilnāku un relaksētāku. Nomierinošā iedarbība atvieglo un mazina kairinājumu.

product
1134261 MATIS Reponse Regard Micell-Eyes micelārais ūdens, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/71/fb/0f53a379edff4c06649686ff2fb4.png InStock 17.99 EUR 29.99 <p style="text-align:justify;">MATIS micelārais ūdens dabiskajām un mākslīgajām skropstām.<br />Šis micelārais dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzeklis jeb toniks ir piemērots jutīgām acīm. Tas noņem acu kosmētiku, vienlaikus saudzējot ādas līdzsvaru. Toniks sniedz ādai vēsuma un komforta sajūtu, nevainojami noņemot acu kosmētiku arī bez ūdens.<br />Vieglā tekstūra nav eļļaina, efektīvi notīra dekoratīvo kosmētiku un atsvaidzina ādu.<br />Ideāls visu vecumu sievietēm, lai noņemtu kosmētiku arī no mākslīgajām skropstām.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Micell-Eyes komplekss</strong> ir veidots no micellām, neredzamām mikrodaļiņām, kas sastāv no maigām virsmaktīvām vielām. To forma ļauj uztvert netīrumus, dekoratīvo kosmētiku un taukus, sajaukt tos ar tonika ūdens daļu un maigi noņemt.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Burvju lazdas ziedūdens</strong> nodrošina tonizējošu iedarbību un regulē venozo asinsriti, pateicoties rutīnam, kam piemīt vēnas tonizējoša iedarbība.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Matčas tējas uzlējums.</strong><br />Ar tvaika destilācijas metodi iegūtais matčas tējas uzlējums stiprina ādu ap acīm un acumirklī atsvaidzina un relaksē to. Matčas tēja satur augstu L-teanīna koncentrāciju, kam piemīt plaši zināma antistresa iedarbība.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Rudzupuķu ziedūdens.</strong><br />Tūsku mazinošā un nomierinošā iedarbība samazina tumšos lokus un pietūkumu. Palīdz novērst noguruma pazīmes un padara skatienu mierpilnāku un relaksētāku. Nomierinošā iedarbība atvieglo un mazina kairinājumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana