MASTODYNON N pilieni, 100 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

MASTODYNON N pilieni, 100 ml

BIONORICA
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Mastodynon N ir sieviešu ārstēšanai paredzēts homeopātisks ginekoloģisks līdzeklis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mastodynon N ir sieviešu ārstēšanai paredzēts homeopātisks ginekoloģisks līdzeklis, ja ir šādi traucējumi: premenstruālais sindroms ar tādiem simptomiem kā krūšu sāpīgumu, psihisku labilitāti, aizcietējumu, tūsku veidošanos, galvassāpēm vai migrēnu; mastodīnija (sāpīgi un piebrieduši krūšu dziedzeri), fibrocistiska mastopātija; menstruālā cikla traucējumi.

Papildu informācija par produktu
product
113259 MASTODYNON N pilieni, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/af/6f/b8938c7b6f5284182d64d7e3d904.png InStock 21.32 EUR 21.32 <p style="text-align:justify;">Mastodynon N ir sieviešu ārstēšanai paredzēts homeopātisks ginekoloģisks līdzeklis, ja ir šādi traucējumi: premenstruālais sindroms ar tādiem simptomiem kā krūšu sāpīgumu, psihisku labilitāti, aizcietējumu, tūsku veidošanos, galvassāpēm vai migrēnu; mastodīnija (sāpīgi un piebrieduši krūšu dziedzeri), fibrocistiska mastopātija; menstruālā cikla traucējumi.</p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/PMS un mastopātijai