MAGVIT Platinum tabletes, 30 gab.

MAGVIT Platinum tabletes, 30 gab.

S.I.I.T SRL
Kopā
19.19 €
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Muskuļiem, nerviem, enerģijai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Magvit Platinum 3 fāžu tehnoloģijas tablete izdala magniju organismā 3 dažādos etapos, ļaujot magnijam iedarboties ātri un ilgstoši. Šajā produktā magnijs ir magnija oksīda un bisglicināta kombinācija. Bisglicināts ir organisks magnija avots ar augstāku biopieejamību (un tādēļ labu uzsūkšanos), salīdzinot ar standarta (neorganiskajiem) magnija avotiem.

Magnijs veicina normālu muskuļu darbību, palīdz samazināt nogurumu un nespēku un veicina normālu nervu sistēmas darbību. B12 vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. B6 vitamīns un magnijs veicina normālas psiholoģiskās funkcijas.

Papildu informācija par produktu
product
1134757 MAGVIT Platinum tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/04/b2/19d04b32f83b7d265e8f4be23698.png InStock 19.19 EUR 19.19 <p style="text-align:justify;">Magvit Platinum 3 fāžu tehnoloģijas tablete izdala magniju organismā 3 dažādos etapos, ļaujot magnijam iedarboties ātri un ilgstoši. Šajā produktā magnijs ir magnija oksīda un bisglicināta kombinācija. Bisglicināts ir organisks magnija avots ar augstāku biopieejamību (un tādēļ labu uzsūkšanos), salīdzinot ar standarta (neorganiskajiem) magnija avotiem.</p> <p style="text-align:justify;">Magnijs veicina normālu muskuļu darbību, palīdz samazināt nogurumu un nespēku un veicina normālu nervu sistēmas darbību. B12 vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. B6 vitamīns un magnijs veicina normālas psiholoģiskās funkcijas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Magnijs un kālijs