MAGNESIUM Diasporal Depot tabletes, 30 gab.

MAGNESIUM Diasporal Depot tabletes, 30 gab.

PROTINA PHARM.GMBH ADALPEROSTR.
Kopā
20.59 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Uztura bagātinātājs muskuļiem un nerviem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

2-fāžu tabletes ar DEPOT iedarbību

Ātras iedarbības fāze – tūlītējs magnija un vitamīnu B2, B12 efekts

Lēnas iedarbības fāze – ilgstošs magnija un vitamīnu B1, B6 efekts

MAGNESIUM Diasporal® DEPOT ir īpaši piemērots cilvēkiem, kuri ikdienā sastopas ar sarežģītām situācijām darbā, mācībās vai ģimenē un kuri ir ļoti aktīvi brīvajā laikā. Magnijs un B grupas vitamīni palīdz pārvarēt intensīva stresa situācijas ikdienā.

Magnijs veicina normālu muskuļu darbību un kopā ar vitamīniem B1, B2, B6 un B12 veicina normālu nervu sistēmas darbību un palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu.

Bez cukura. Nesatur lipekli (glutēnu) un laktozi. Ražots Vācijā.

Papildu informācija par produktu
product
1134741 MAGNESIUM Diasporal Depot tabletes, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/57/95/e1ba2b0ee97d10c2beff0f8356e0.png InStock 20.59 EUR 20.59 <p style="text-align:justify;"><strong>2-fāžu tabletes ar DEPOT iedarbību</strong></p> <p style="text-align:justify;">Ātras iedarbības fāze – tūlītējs magnija un vitamīnu B<sub>2</sub>, B<sub>12</sub> efekts</p> <p style="text-align:justify;">Lēnas iedarbības fāze – ilgstošs magnija un vitamīnu B<sub>1</sub>, B<sub>6</sub> efekts</p> <p style="text-align:justify;"><strong>MAGNESIUM Diasporal</strong><strong>®</strong><strong> DEPOT </strong>ir īpaši piemērots cilvēkiem, kuri ikdienā sastopas ar sarežģītām situācijām darbā, mācībās vai ģimenē un kuri ir ļoti aktīvi brīvajā laikā. Magnijs un B grupas vitamīni palīdz pārvarēt intensīva stresa situācijas ikdienā.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Magnijs </strong>veicina normālu muskuļu darbību un kopā ar <strong>vitamīniem B<sub>1</sub>, B<sub>2</sub>, B<sub>6</sub> un B<sub>12</sub></strong> veicina normālu nervu sistēmas darbību un palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu.</p> <p style="text-align:justify;">Bez cukura. Nesatur lipekli (glutēnu) un laktozi. Ražots Vācijā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Magnijs un kālijs