LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C10 serums, 30 ml
4.4 4.4 (5 atsauksmes)

LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C10 serums, 30 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
4.4 4.4 (5 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-11-30
La Roche-Posay Pure Vitamin C10 serums ir jauns antioksidants un pretnovecošanās risinājums, lai atklātu jutīgas ādas mirdzumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

La Roche-Posay Pure Vitamin C10 serums ir jauns antioksidantu šķīdums ar tīru C vitamīnu, salicilskābi un neirosensīnu no La Roche-Posay, kas īpaši radīts, lai atklātu jutīgas ādas pilnīgu mirdzumu. Šis novatoriskais produkts nodrošina ādai gan atjaunojošus, gan pretnovecošanās ieguvumus, jo tas novērš grumbas un smalkās līnijas, blāvumu un mirdzuma trūkumu, kā arī neregulāru ādas tekstūru. Vieglā, serumam līdzīgā tekstūra viegli iesūcas, atstājot uz ādas samtainu un netaukainu rezultātu. Šī iemesla dēļ šis produkts ir lieliski piemērots kā grima bāze.

Tūlīt pēc uzklāšanas āda ir mīkstāka, mitrinātāka un mirdzošāka. Grumbas un smalkās līnijas tiek samazinātas, bet ādas tekstūra ir redzami gludāka. 71 % un 75 % klīnisko pētījumu brīvprātīgo ziņo, ka viņu smalkās līnijas un ādas nelīdzenumi attiecīgi ir mazāk pamanāmi; 89 % ziņo par mirdzošāku sejas krāsu; 87 % ziņo par lielāku mitrināšanas un komforta sajūtu. Izmēģiniet to un piešķiriet savai sejas ādai skaistu un veselīgu mirdzumu!

product
01059557 LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C10 serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/89/86/5ee8a3605dfa70815d1dd6b5476a.png InStock 33.98 EUR 56.64 <p style="text-align:justify;">La Roche-Posay Pure Vitamin C10 serums ir jauns antioksidantu šķīdums ar tīru C vitamīnu, salicilskābi un neirosensīnu no La Roche-Posay, kas īpaši radīts, lai atklātu jutīgas ādas pilnīgu mirdzumu. Šis novatoriskais produkts nodrošina ādai gan atjaunojošus, gan pretnovecošanās ieguvumus, jo tas novērš grumbas un smalkās līnijas, blāvumu un mirdzuma trūkumu, kā arī neregulāru ādas tekstūru. Vieglā, serumam līdzīgā tekstūra viegli iesūcas, atstājot uz ādas samtainu un netaukainu rezultātu. Šī iemesla dēļ šis produkts ir lieliski piemērots kā grima bāze.</p> <p style="text-align:justify;">Tūlīt pēc uzklāšanas āda ir mīkstāka, mitrinātāka un mirdzošāka. Grumbas un smalkās līnijas tiek samazinātas, bet ādas tekstūra ir redzami gludāka. 71 % un 75 % klīnisko pētījumu brīvprātīgo ziņo, ka viņu smalkās līnijas un ādas nelīdzenumi attiecīgi ir mazāk pamanāmi; 89 % ziņo par mirdzošāku sejas krāsu; 87 % ziņo par lielāku mitrināšanas un komforta sajūtu. Izmēģiniet to un piešķiriet savai sejas ādai skaistu un veselīgu mirdzumu!</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi