LA ROCHE-POSAY Lipikar Syndet AP+ attīrošs līdzeklis, 400 ml

LA ROCHE-POSAY Lipikar Syndet AP+ attīrošs līdzeklis, 400 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Attīrošs roku un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis sausai vai ļoti sausai un jutīgai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lipikar Syndet AP + Wash Cream ir mazgāšanas līdzeklis roku un ķermeņa mazgāšanai, kas paredzēts sausai vai ļoti sausai jutīgai ādai. Lipikar Syndet AP + sastavā ir barojošs krēms-gels, kas palīdz mazināt sausumu, sākot ar dušu un līdz pat roku mazgāšanai.

Ideāli piemērots jutīgai, sausai vai ļoti sausai ādai. Piemērots zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem. Satur nomierinošu La Roche-Posay termisko avotu ūdeni, kas dabiski nomierina ādu.

Dermatoloģiski pārbaudīts uz jutīgas ādas, Lipikar Syndet AP + Wash Cream ir bez ziepēm un bez smaržvielām. Piemērots pat jaundzimušajiem.

product
1128960 LA ROCHE-POSAY Lipikar Syndet AP+ attīrošs līdzeklis, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/3c/a7/7612803b4a79fe5b4d4e51a0446d.png InStock 17.77 EUR 25.39 <p style="text-align:justify;">Lipikar Syndet AP + Wash Cream ir mazgāšanas līdzeklis roku un ķermeņa mazgāšanai, kas paredzēts sausai vai ļoti sausai jutīgai ādai. Lipikar Syndet AP + sastavā ir barojošs krēms-gels, kas palīdz mazināt sausumu, sākot ar dušu un līdz pat roku mazgāšanai.</p> <p style="text-align:justify;">Ideāli piemērots jutīgai, sausai vai ļoti sausai ādai. Piemērots zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem. Satur nomierinošu La Roche-Posay termisko avotu ūdeni, kas dabiski nomierina ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Dermatoloģiski pārbaudīts uz jutīgas ādas, Lipikar Syndet AP + Wash Cream ir bez ziepēm un bez smaržvielām. Piemērots pat jaundzimušajiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi