LA ROCHE-POSAY Anthelios Oil Correct SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LA ROCHE-POSAY Anthelios Oil Correct SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
23.79 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
La Roche-Posay Anthelios Oil Correct sauļošanās koriģējošais gēls-krēms problemātiskai ādai ar noslieci uz taukainību un nepilnībām ar SPF50+.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

La Roche-Posay Anthelios Oil Correct ikdienas saules aizsardzības krēms problemātiskai ādai ar noslieci uz taukainību un nepilnībām SPF50+ aizsargā ādu no fotonovecošanās, ko izraisa ikdienas UV iedarbība, un palīdz samazināt ādas nepilnību parādīšanos.

Ievērojami sašaurina poras un koriģē ādas nepilnības. Netaukainā tekstūra ļauj ādai elpot. Pārbaudīts uz jutīgas ādas. Nekomedogēns.

Celox B3 tehnoloģija (Mexoril X El, vitamīns B3, vitamīns E, La Roche-Posay termālais ūdens) palīdz formulai nodrošināt:

  • Augstu aizsardzību pret UVA un UVB stariem.
  • Piesārņojuma iedarbību uz ādu.
  • Antioksidantu iedarbību – veicina aizsardzību pret oksidatīvo stresu un infrasarkano starojumu

Formulā ir aktīvās sastāvdaļas, kas nodrošina līdzekļa efektivitāti pret ādas nepilnībām: salicilskābe, niacinamīds, cinks, airlicium.

product
1222427 LA ROCHE-POSAY Anthelios Oil Correct SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9e/4f/9e10378937e4f9f2941d21b8ae3c.png InStock 23.79 EUR 33.99 <p style="text-align:justify;">La Roche-Posay Anthelios Oil Correct ikdienas saules aizsardzības krēms problemātiskai ādai ar noslieci uz taukainību un nepilnībām SPF50+ aizsargā ādu no fotonovecošanās, ko izraisa ikdienas UV iedarbība, un palīdz samazināt ādas nepilnību parādīšanos.</p> <p style="text-align:justify;">Ievērojami sašaurina poras un koriģē ādas nepilnības. Netaukainā tekstūra ļauj ādai elpot. Pārbaudīts uz jutīgas ādas. Nekomedogēns.</p> <p style="text-align:justify;">Celox B3 tehnoloģija (Mexoril X El, vitamīns B3, vitamīns E, La Roche-Posay termālais ūdens) palīdz formulai nodrošināt:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Augstu aizsardzību pret UVA un UVB stariem.</li> <li>Piesārņojuma iedarbību uz ādu.</li> <li>Antioksidantu iedarbību – veicina aizsardzību pret oksidatīvo stresu un infrasarkano starojumu</li> </ul><p style="text-align:justify;">Formulā ir aktīvās sastāvdaļas, kas nodrošina līdzekļa efektivitāti pret ādas nepilnībām: salicilskābe, niacinamīds, cinks, airlicium.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi