LA ROCHE-POSAY Anthelios Dermo-Pediatric Lotion SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LA ROCHE-POSAY Anthelios Dermo-Pediatric Lotion SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 250 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
18.59 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Ļoti augsta aizsardzība pret sauli, kas īpaši izstrādāta bērnu jutīgai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Milk SPF50+ Children ir ļoti augsta aizsardzība pret sauli, kas īpaši izstrādāta bērnu jutīgai ādai.

Šim sauļošanās līdzeklim ir UVB un UVA aizsardzība, kas efektīvi pasargā no saules kaitīgās ietekmes. Tas palīdz novērst oksidatīvo stresu, ko rada infrasarkanais starojums un piesārņojums.

Tā šķidrā tekstūra ir viegli uzklājama un vienā mirklī iesūcas ādā, nodrošinot tūlītēju aizsardzību.

Bez smaržvielām.

Pārbaudīts dermatoloģiskā un pediatriskā kontrolē.

product
1222431 LA ROCHE-POSAY Anthelios Dermo-Pediatric Lotion SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ea/20/1df7e2eca30f22244fcf537b4d89.png InStock 18.59 EUR 30.99 <p style="text-align:justify;">La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Milk SPF50+ Children ir ļoti augsta aizsardzība pret sauli, kas īpaši izstrādāta bērnu jutīgai ādai.</p> <p style="text-align:justify;">Šim sauļošanās līdzeklim ir UVB un UVA aizsardzība, kas efektīvi pasargā no saules kaitīgās ietekmes. Tas palīdz novērst oksidatīvo stresu, ko rada infrasarkanais starojums un piesārņojums.</p> <p style="text-align:justify;">Tā šķidrā tekstūra ir viegli uzklājama un vienā mirklī iesūcas ādā, nodrošinot tūlītēju aizsardzību.</p> <p style="text-align:justify;">Bez smaržvielām.</p> <p style="text-align:justify;">Pārbaudīts dermatoloģiskā un pediatriskā kontrolē.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Sauļošanās kosmētika bērniem