KORFF 3D Sculpt aprises veidojošs pretnovecošanās līdzeklis lūpu kopšanai, 15 ml
0 0 (0 atsauksmes)

KORFF 3D Sculpt aprises veidojošs pretnovecošanās līdzeklis lūpu kopšanai, 15 ml

KORF S.R.L
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
27.99 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
KORFF 3D Sculpt ir ādas kopšanas līdzekļu sērija, kas paredzēta sejas apjoma atjaunošanai ar tvirtinošu pretgrumbu iedarbību un aprises veidojošu efektu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

TVIRTINOŠS, APRISES VEIDOJOŠS PRETNOVECOŠANĀS LĪDZEKLIS LŪPU KOPŠANAI. AR TRĪSDIMENSIONĀLI MODELĒJOŠU KOMPLEKSU UN PP VITAMĪNU.

KORFF 3D Sculpt ir ādas kopšanas līdzekļu sērija, kas paredzēta sejas apjoma atjaunošanai ar tvirtinošu pretgrumbu iedarbību un aprises veidojošu efektu. KORFF 3D Sculpt līdzeklis lūpu kopšanai ar trīsdimensionāli modelējošu kompleksu, PP vitamīnu un ingvera ekstraktu aizpilda mikrogrumbiņas, izlīdzina epidermu un veido lūpu aprises, piešķirot tām dabiski apjomīgu izskatu. Piemērots lietošanai arī uz krokām starp degunu un vaigiem.

product
1143646 KORFF 3D Sculpt aprises veidojošs pretnovecošanās līdzeklis lūpu kopšanai, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a1/0f/8f7293781faecf4943c66b5b85f7.png InStock 27.99 EUR 39.99 <p>TVIRTINOŠS, APRISES VEIDOJOŠS PRETNOVECOŠANĀS LĪDZEKLIS LŪPU KOPŠANAI. AR TRĪSDIMENSIONĀLI MODELĒJOŠU KOMPLEKSU UN PP VITAMĪNU.</p> <p>KORFF 3D Sculpt ir ādas kopšanas līdzekļu sērija, kas paredzēta sejas apjoma atjaunošanai ar tvirtinošu pretgrumbu iedarbību un aprises veidojošu efektu. KORFF 3D Sculpt līdzeklis lūpu kopšanai ar trīsdimensionāli modelējošu kompleksu, PP vitamīnu un ingvera ekstraktu aizpilda mikrogrumbiņas, izlīdzina epidermu un veido lūpu aprises, piešķirot tām dabiski apjomīgu izskatu. Piemērots lietošanai arī uz krokām starp degunu un vaigiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Lūpu kopšana