KARDIOVITAL kapsulas, 30 gab.

KARDIOVITAL kapsulas, 30 gab.

SILVANOLS
Kopā
9.59 €
Derīguma termiņš: 2024-11-30
Kardiovital ir dabas vielu komplekss ar augu ekstraktiem un vitamīniem sirds-asinsvadu veselības un asinsrades sistēmas nostiprināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Kardiovital ir dabas vielu komplekss ar augu ekstraktiem un vitamīniem sirds-asinsvadu veselības un asinsrades sistēmas nostiprināšanai. Nātres lapas palīdz uzturēt sirds veselību, māteres laksti veicina līdzsvarotu kardiovaskulārās sistēmas darbību, vilkābeles lapas un ziedi uzlabo asins cirkulāciju un nomierina. Vitamīns B1 jeb tiamīns veicina normālu sirds darbību. Vitamīni B6 un B12 veicina sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos un vitamīns B2 jeb riboflavīns palīdz uzturēt sarkanos asinsķermenīšus normālā stāvoklī.

Papildu informācija par produktu
product
11162655 KARDIOVITAL kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c1/e4/228615471bd15d76244a23cf66c3.png InStock 9.59 EUR 9.59 <p style="text-align:justify;">Kardiovital ir dabas vielu komplekss ar augu ekstraktiem un vitamīniem sirds-asinsvadu veselības un asinsrades sistēmas nostiprināšanai. Nātres lapas palīdz uzturēt sirds veselību, māteres laksti veicina līdzsvarotu kardiovaskulārās sistēmas darbību, vilkābeles lapas un ziedi uzlabo asins cirkulāciju un nomierina. Vitamīns B1 jeb tiamīns veicina normālu sirds darbību. Vitamīni B6 un B12 veicina sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos un vitamīns B2 jeb riboflavīns palīdz uzturēt sarkanos asinsķermenīšus normālā stāvoklī.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Sirds un asinsrites sistēma