KABRITA Rīsu biezputra, 180 g
5.0 5 (1 atsauksme)

KABRITA Rīsu biezputra, 180 g

NUTRICEAL FOODS
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
9.09 €
Derīguma termiņš: 2025-02-18
Sausā piena ātri vārāma rīsu putra no adaptētā piena maisījuma Kabrita uz kazas piena pamata, pievienojot vērtīgās sūkalas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Sausā piena ātri vārāma rīsu putra no adaptētā piena maisījuma Kabrita uz kazas piena pamata, pievienojot vērtīgās sūkalas. Pirmā putra maigai un saudzīgai pirmajai piebarošanai ar graudaugiem. Ideāla ikdienas saudzīgai mazuļu barošanai no 4 mēnešiem.

Adaptēts maisījums Kabrita® uz dabīgā kazas piena pamata ērtai gremošanai.

DigestX – tauku komplekss ar beta-palmitātu, kas līdzinās krūts piena tauku profilam, veicina aizcietējumu varbūtības novēršanu, labāku energoapmaiņu un kalcija uzsūkšanu.

Prebiotikas veicina gremošanas uzlabošanu un imunitātes stiprināšanu.

product
1028471 KABRITA Rīsu biezputra, 180 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b3/a2/ba3b8f8a56b06a5e43cfc4bdcef1.png InStock 9.09 EUR 9.09 <p style="text-align:justify;">Sausā piena ātri vārāma rīsu putra no adaptētā piena maisījuma Kabrita uz kazas piena pamata, pievienojot vērtīgās sūkalas. Pirmā putra maigai un saudzīgai pirmajai piebarošanai ar graudaugiem. Ideāla ikdienas saudzīgai mazuļu barošanai no 4 mēnešiem.</p> <p style="text-align:justify;">Adaptēts maisījums Kabrita® uz dabīgā kazas piena pamata ērtai gremošanai.</p> <p style="text-align:justify;">DigestX – tauku komplekss ar beta-palmitātu, kas līdzinās krūts piena tauku profilam, veicina aizcietējumu varbūtības novēršanu, labāku energoapmaiņu un kalcija uzsūkšanu.</p> <p style="text-align:justify;">Prebiotikas veicina gremošanas uzlabošanu un imunitātes stiprināšanu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem