KABRITA Banāni un Žāvētas Plūmes auzu pārslu biezputra, 180 g
0 0 (0 atsauksmes)

KABRITA Banāni un Žāvētas Plūmes auzu pārslu biezputra, 180 g

NUTRICEAL FOODS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.19 €
Derīguma termiņš: 2024-11-02
Maiga auzu pārslu putra uz adaptēta maisījuma Kabrita® pamata ar pievienotu nogatavojušos banānu un veselīgajām žāvētajām plūmēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maiga auzu pārslu putra uz adaptēta maisījuma Kabrita® pamata ar pievienotu nogatavojušos banānu un veselīgajām žāvētajām plūmēm. Ideāli piemērota saudzīgai un sabalansētai mazuļa ēdināšanai pirmajā dzīves gadā.

Barojošajam auzu pārslu un Kabrita maisījuma, no dabīgā kazas piena, savienojumam piemīt augsta uzturvērtība. Patīkamā saldkrējuma garša, tiek sasniegta nepievienojot saldinātājus – tikai pateicoties dabīgajam piena cukuram (laktozei), ko satur maisījums un augļi. Viegli uzsūcas un labi sagremojas.

product
1028473 KABRITA Banāni un Žāvētas Plūmes auzu pārslu biezputra, 180 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/dc/31/ae4f49f92c2704e275347b29a506.png InStock 11.19 EUR 11.19 <p style="text-align:justify;">Maiga auzu pārslu putra uz adaptēta maisījuma Kabrita® pamata ar pievienotu nogatavojušos banānu un veselīgajām žāvētajām plūmēm. Ideāli piemērota saudzīgai un sabalansētai mazuļa ēdināšanai pirmajā dzīves gadā.</p> <p style="text-align:justify;">Barojošajam auzu pārslu un Kabrita maisījuma, no dabīgā kazas piena, savienojumam piemīt augsta uzturvērtība. Patīkamā saldkrējuma garša, tiek sasniegta nepievienojot saldinātājus – tikai pateicoties dabīgajam piena cukuram (laktozei), ko satur maisījums un augļi. Viegli uzsūcas un labi sagremojas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu un zīdaiņu pārtika/Citi pārtikas produkti bērniem