JOX 85 mg/1 mg/ml aerosols, 30 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

JOX 85 mg/1 mg/ml aerosols, 30 ml

IVAX CORPORATION
Kopā
8.71 €
Derīguma termiņš: 2027-03-30
Galvenā aktīvā viela ir jodēts povidons.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Galvenā aktīvā viela ir jodēts povidons. Šai vielai, saskaroties ar ādu vai gļotādu, atbrīvojas jods; jods iznīcina daudzus patogēnos mikroorganismus (baktērijas, sēnes, dažus vīrusus). Jox piemērots mutes dobuma un rīkles dezinfekcijai. Bez tam Jox satur alantoīnu, kas veicina iekaisuma skarto audu dzīšanu. Jox aerosolu lieto kā lokālu papildterapiju vieglu mutes dobuma un rīkles infekciju slimību - faringīta, mutes dobuma gļotādas iekaisuma, gingivīta - gadījumā; kā papildterapiju bakteriāla tonsilīta gadījumā kopā ar antibakteriālo terapiju; mutes dobuma infekciju profilaksei pacientiem, kam tiek veikta mutes dobuma un rīkles ķirurģiskas operācijas.

Papildu informācija par produktu
product
110141 JOX 85 mg/1 mg/ml aerosols, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/51/5e/c602a39c9d1b11465c0773e93fb7.png InStock 8.71 EUR 8.71 <p style="text-align:justify;">Galvenā aktīvā viela ir jodēts povidons. Šai vielai, saskaroties ar ādu vai gļotādu, atbrīvojas jods; jods iznīcina daudzus patogēnos mikroorganismus (baktērijas, sēnes, dažus vīrusus). Jox piemērots mutes dobuma un rīkles dezinfekcijai. Bez tam Jox satur alantoīnu, kas veicina iekaisuma skarto audu dzīšanu. Jox aerosolu lieto kā lokālu papildterapiju vieglu mutes dobuma un rīkles infekciju slimību - faringīta, mutes dobuma gļotādas iekaisuma, gingivīta - gadījumā; kā papildterapiju bakteriāla tonsilīta gadījumā kopā ar antibakteriālo terapiju; mutes dobuma infekciju profilaksei pacientiem, kam tiek veikta mutes dobuma un rīkles ķirurģiskas operācijas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Kakla sāpes