JOWAE Moisturising Overnight sejas krēms, 40 ml
0 0 (0 atsauksmes)

JOWAE Moisturising Overnight sejas krēms, 40 ml

LABORATOIRE JOWAE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.03 €
Derīguma termiņš: 2026-04-04
Krēms maska sejas ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

JOWAE Moisturizing Overnight Recovery krēms-maska ​​- mitrinoša, atjaunojoša maska-krēms ​​uz nakti, kas uzreiz iesūcas ādā, uzmundrinot un atsvaidzinot, mazina noguruma pazīmes. Antioksidantu komplekss Lumifenoli, kas aktivizē ādas aizsargfunkcijas un pasargā to no brīvo radikāļu un citu vides faktoru ietekmes. Kumquat bagātina ādu ar C vitamīnu un minerālvielām, atdzīvinot un atjaunojot mirdzumu. Papaijas ferments veicina ādas šūnu atjaunošanos. Patīkamais želejveida krēms uzreiz uzsūcas un neaizsprosto poras.

96 % sastāvdaļu ir dabiskas izcelsmes. 0 % parabēni, fenoksietanols, minerāleļļas, silikons, sintētiskās krāsvielas, dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas.

product
01059428 JOWAE Moisturising Overnight sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bb/74/35b98405be84959c2518335e8944.png InStock 11.03 EUR 18.39 <p style="text-align:justify;">JOWAE Moisturizing Overnight Recovery krēms-maska ​​- mitrinoša, atjaunojoša maska-krēms ​​uz nakti, kas uzreiz iesūcas ādā, uzmundrinot un atsvaidzinot, mazina noguruma pazīmes. Antioksidantu komplekss Lumifenoli, kas aktivizē ādas aizsargfunkcijas un pasargā to no brīvo radikāļu un citu vides faktoru ietekmes. Kumquat bagātina ādu ar C vitamīnu un minerālvielām, atdzīvinot un atjaunojot mirdzumu. Papaijas ferments veicina ādas šūnu atjaunošanos. Patīkamais želejveida krēms uzreiz uzsūcas un neaizsprosto poras.</p> <p style="text-align:justify;">96 % sastāvdaļu ir dabiskas izcelsmes. 0 % parabēni, fenoksietanols, minerāleļļas, silikons, sintētiskās krāsvielas, dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas