HUGGIES Pure mitrās salvetes, 56 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

HUGGIES Pure mitrās salvetes, 56 gab.

KIMBERLY-CLARK
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
2.99 €
Derīguma termiņš: 2026-05-31
Huggies Pure bērnu mitrajām salvetēm bez smaržvielām ir daudzslāņaina struktūra, tāpēc tās viegli noņem netīrumus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Huggies Pure bērnu mitrajām salvetēm bez smaržvielām ir daudzslāņaina struktūra, tāpēc tās viegli noņem netīrumus. Salvešu ražošanā tiek izmantotas dabiskās celulozes šķiedras. Huggies Pure salvetes ir blīvas, piesūcinājums satur attīrītu ūdeni, maigi notīra maigo jaundzimušā ādu.

Huggies Pure mitrās salvetes ir hipoalerģiskas un piemērotas jaundzimušā maigajai ādai, pateicoties sabalansētajam Ph un tam, ka to sastāvā nav smaržvielu un spirta. Pēc to lietošanas nerodas “lipīgā” efekta sajūta. Jūsu mazuļa āda ir tīra un vesela.

Bērnu Huggies Pure mitro salvešu bez smaržvielām īpašības:

  • nesatur smaržvielas un spirtu, sabalansēts Ph.;
  • hipoalerģiskas, piemērotas jaundzimušo ādai;
  • piesūcinātas ar attīrītu ūdeni;
  • izgatavotas, izmantojot dabisko celulozes šķiedru;
  • daudzslāņu salvetes;
  • bez “lipīgā” efekta sajūtas.
product
19111650 HUGGIES Pure mitrās salvetes, 56 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/51/d9/557e0dcb86666e55557b56592464.png InStock 2.99 EUR 2.99 <p>Huggies Pure bērnu mitrajām salvetēm bez smaržvielām ir daudzslāņaina struktūra, tāpēc tās viegli noņem netīrumus. Salvešu ražošanā tiek izmantotas dabiskās celulozes šķiedras. Huggies Pure salvetes ir blīvas, piesūcinājums satur attīrītu ūdeni, maigi notīra maigo jaundzimušā ādu.</p> <p>Huggies Pure mitrās salvetes ir hipoalerģiskas un piemērotas jaundzimušā maigajai ādai, pateicoties sabalansētajam Ph un tam, ka to sastāvā nav smaržvielu un spirta. Pēc to lietošanas nerodas “lipīgā” efekta sajūta. Jūsu mazuļa āda ir tīra un vesela.</p> <p>Bērnu Huggies Pure mitro salvešu bez smaržvielām īpašības:</p> <ul><li>nesatur smaržvielas un spirtu, sabalansēts Ph.;</li> <li>hipoalerģiskas, piemērotas jaundzimušo ādai;</li> <li>piesūcinātas ar attīrītu ūdeni;</li> <li>izgatavotas, izmantojot dabisko celulozes šķiedru;</li> <li>daudzslāņu salvetes;</li> <li>bez “lipīgā” efekta sajūtas.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Mitrās salvetes