HANSAPLAST Marvel plāksteris, 20 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

HANSAPLAST Marvel plāksteris, 20 gab.

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
3.83 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Plāksteri bērniem ar MARVEL supervaroņu motīviem. Iepakojumā ietilpst: 14 plāksteri 19x55 mm; 6 plāksteri 30x55 mm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Nelielu brūču aizsardzībai.
  • 20 krāsaini plāksteri, kas novērš jūsu mazuļu uzmanību un iepriecina ar Zirnekļcilvēks, Kapteinis Amerika un supervaroņa Halks dizaina plāksteriem.
  • Skrāpējumi, iegriezumi un noberzumi tiks aizmirsti vienā mirklī ar bezbailīgajiem MARVEL varoņiem.
  • Hansaplast Bacteria Shield – bloķē 99% netīrumu un baktēriju, ļaujot brūcei netraucēti sadzīt.
  • Droša brūču aizsardzība - bērnu ādai draudzīgi plāksteri: ļauj nesāpīgi noņemt un krāsas ir drošas bērniem.
  • Uzticama aizsardzība – ūdensizturīgi, pateicoties spēcīgajam fiksējošajam materiālam, plāksteri labi pielīp un droši turas. 0% latekss. Bez lateksa izraisītas alerģijas riska.

Ar šiem iedvesmojošiem supervaroņu plāksteriem vairs nav jāuztraucas par mazām brūcēm. Kopā, katrs izaicinājums ir pa spēkam! Izvēlieties kādu no iecienītākajiem MARVEL varoņu plāksteriem un ļaujiet bērniem būt daļai no šī piedzīvojuma.

product
10510452 HANSAPLAST Marvel plāksteris, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/62/a2/a0f8bb219db43cefae77335cf024.png InStock 3.83 EUR 4.79 <ul><li>Nelielu brūču aizsardzībai.</li> <li>20 krāsaini plāksteri, kas novērš jūsu mazuļu uzmanību un iepriecina ar Zirnekļcilvēks, Kapteinis Amerika un supervaroņa Halks dizaina plāksteriem.</li> <li>Skrāpējumi, iegriezumi un noberzumi tiks aizmirsti vienā mirklī ar bezbailīgajiem MARVEL varoņiem.</li> <li>Hansaplast Bacteria Shield – bloķē 99% netīrumu un baktēriju, ļaujot brūcei netraucēti sadzīt.</li> <li>Droša brūču aizsardzība - bērnu ādai draudzīgi plāksteri: ļauj nesāpīgi noņemt un krāsas ir drošas bērniem.</li> <li>Uzticama aizsardzība – ūdensizturīgi, pateicoties spēcīgajam fiksējošajam materiālam, plāksteri labi pielīp un droši turas. 0% latekss. Bez lateksa izraisītas alerģijas riska.</li> </ul><p>Ar šiem iedvesmojošiem supervaroņu plāksteriem vairs nav jāuztraucas par mazām brūcēm. Kopā, katrs izaicinājums ir pa spēkam! Izvēlieties kādu no iecienītākajiem MARVEL varoņu plāksteriem un ļaujiet bērniem būt daļai no šī piedzīvojuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Plāksteri