GUM SensiVital+ zobu pasta, 75 ml
4.0 4 (1 atsauksme)

GUM SensiVital+ zobu pasta, 75 ml

SUNSTAR EUROPE S.A.
4.0 4 (1 atsauksme)
Kopā
8.72 €
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Zobu pasta, kas aizsargās jūsu zobu emalju un arī sensibilizēs zoba nervu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ja atsakāties no aukstiem ēdieniem dzērieniem vai saldumiem, jo jums sāp zobi, tad Jūs, visticamāk, ciešat no “zobu jutības”.

Labā ziņa ir tā, ka „GUM SensiVital® +“ zobu pasta piedāvā ātru un ilgstošu risinājumu. Tā aizsargā jūsu zobu emalju un arī sensibilizē zoba nervu. Paredzēta pieaugušajiem un bērniem no 7 gadu vecuma.

  • Divkāršais efekts - sensibilizē - aizpilda bojātās emaljas vietas - aizsargā tās.
  • Stiprina zoba virsmu, veicinot emaljas un ietekmēto dentīna minerālu atjaunošanu.
  • Ietekmē jutīgus nervu galiņus, kas ir jūsu sāpju avots.
  • Unikālā fluora, izomalta un apelsīna mizas ekstraktu kombinācija zobu pastā novērš caurumu veidošanos un sakņu sabrukšanu.
  • Aizsargā pret smaganu iekaisumu, izmantojot anti-aplikuma sistēmu.
  • Maiga darbība, bez alkohola, kopj mutes dobuma audus, samazinot kairinājuma risku.
  • Patīkama piparmētras garša rada svaigu, tīru sajūtu.

PIEPILDA atvērtos kanāliņus, izmantojot ne nano hidroksiapatīta daļiņas.

AIZVER atvērtos kanālus ar kopolimēra aizsargslāni.

STIPRINA emalju un atvērto dentīnu, remineralizējot, satur fluora un izomalta savienojumu.

product
1142717 GUM SensiVital+ zobu pasta, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ef/5f/497e9c49ce603a80f5321c898eab.png InStock 8.72 EUR 8.72 <p style="text-align:justify;">Ja atsakāties no aukstiem ēdieniem dzērieniem vai saldumiem, jo jums sāp zobi, tad Jūs, visticamāk, ciešat no “zobu jutības”.</p> <p style="text-align:justify;">Labā ziņa ir tā, ka „GUM SensiVital® +“ zobu pasta piedāvā ātru un ilgstošu risinājumu. Tā aizsargā jūsu zobu emalju un arī sensibilizē zoba nervu. Paredzēta pieaugušajiem un bērniem no 7 gadu vecuma.</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Divkāršais efekts - sensibilizē - aizpilda bojātās emaljas vietas - aizsargā tās.</li> <li>Stiprina zoba virsmu, veicinot emaljas un ietekmēto dentīna minerālu atjaunošanu.</li> <li>Ietekmē jutīgus nervu galiņus, kas ir jūsu sāpju avots.</li> <li>Unikālā fluora, izomalta un apelsīna mizas ekstraktu kombinācija zobu pastā novērš caurumu veidošanos un sakņu sabrukšanu.</li> <li>Aizsargā pret smaganu iekaisumu, izmantojot anti-aplikuma sistēmu.</li> <li>Maiga darbība, bez alkohola, kopj mutes dobuma audus, samazinot kairinājuma risku.</li> <li>Patīkama piparmētras garša rada svaigu, tīru sajūtu.</li> </ul><p style="text-align:justify;">PIEPILDA atvērtos kanāliņus, izmantojot ne nano hidroksiapatīta daļiņas.</p> <p style="text-align:justify;">AIZVER atvērtos kanālus ar kopolimēra aizsargslāni.</p> <p style="text-align:justify;">STIPRINA emalju un atvērto dentīnu, remineralizējot, satur fluora un izomalta savienojumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu pastas