GUM Original White 30 m zobu diegs, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

GUM Original White 30 m zobu diegs, 1 gab.

SUNSTAR SUISSE S.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
6.78 €
GUM® Original White ir balinošs diegs, kas palīdz noņemt traipus starp zobiem, kurus zobu birste nesasniedz.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mēs varam zaudēt zobu dabisko baltumu traipu dēļ, kas saistīti ar pārtiku, dzērieniem, smēķēšanu, medikamentiem vai pat vienkārši novecošanas dēļ.

Mūsu eksperti ir izstrādājuši „GUM® Original White“ līniju, lai ne tikai efektīvi noņemtu traipus, bet arī palīdzētu apturēt to atkārtotu parādīšanos.

GUM® Original White ir balinošs diegs, kas palīdz noņemt traipus starp zobiem, kurus zobu birste nesasniedz.

Rezultāts: efektīva starpzobu un augšžokļa aplikuma kontrole, palīdzot izbaudīt veselīgākus un skaistākus zobus un smaganas.

  • Sasniedz vietas starp zobiem un zem smaganām.
  • Sastāvā ir fluors.
  • Vaskots.
product
1142191 GUM Original White 30 m zobu diegs, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/66/60/50f85b3bedc305c869ea50beb483.png InStock 6.78 EUR 6.78 <div> <div> <p style="text-align:justify;">Mēs varam zaudēt zobu dabisko baltumu traipu dēļ, kas saistīti ar pārtiku, dzērieniem, smēķēšanu, medikamentiem vai pat vienkārši novecošanas dēļ.</p> <p style="text-align:justify;">Mūsu eksperti ir izstrādājuši „GUM® Original White“ līniju, lai ne tikai efektīvi noņemtu traipus, bet arī palīdzētu apturēt to atkārtotu parādīšanos.</p> <p style="text-align:justify;">GUM® Original White ir balinošs diegs, kas palīdz noņemt traipus starp zobiem, kurus zobu birste nesasniedz.</p> <p style="text-align:justify;">Rezultāts: efektīva starpzobu un augšžokļa aplikuma kontrole, palīdzot izbaudīt veselīgākus un skaistākus zobus un smaganas.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Sasniedz vietas starp zobiem un zem smaganām.</li> <li style="text-align:justify;">Sastāvā ir fluors.</li> <li style="text-align:justify;">Vaskots.</li> </ul></div> </div> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu diegi