GORELAX balzams, 150 ml

GORELAX balzams, 150 ml

SILVANOLS
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Nervu sistēmai un relaksācijai jau no 1 gada vecuma.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nervu sistēmai, relaksācijai un kognitīvai funkcijai.
Nomierina, samazina zarnu spazmas, veicina kognitīvās funkcijas un koncentrēšanās spējas.

Unikāls līdzeklis, kura sastāvā ir Lactium® – patentēts piena proteīna hidrolizāts, kā arī dabas vielas un minerālvielas, kas palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicina nervu sistēmas darbību, kognitīvās un psiholoģiskās funkcijas, kā arī veicina zarnu spazmu mazināšanos un gremošanas sistēmas darbību.

Piemērots bērniem jau no viena gada vecuma un pieaugušajiem. Garšīgs – ar dabīgu ogu un augļu sulu.

Iedarbība

Dabas vielu un minerālvielu komplekss. Magnijs palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicina normālu nervu sistēmas darbību, normālas psiholoģiskās funkcijas un normālu muskuļu darbību.
Dzelzs palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicina normālu skābekļa transportēšanu organismā un normālas kognitīvās funkcijas.
Ārstniecības kumelītei un dillēm piemīt relaksējoša un nomierinoša iedarbība, kas palīdz iemigšanai un veicina normālu miega kvalitāti. Kumelīte un dilles veicina normālu nervu un gremošanas sistēmas darbību; kumelīte veicina zarnu spazmu mazināšanu.

Papildu informācija par produktu
product
1039101 GORELAX balzams, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0c/e6/5906cb7d43b50c0656d52faca227.png InStock 6 EUR 11.99 <p>Nervu sistēmai, relaksācijai un kognitīvai funkcijai.<br />Nomierina, samazina zarnu spazmas, veicina kognitīvās funkcijas un koncentrēšanās spējas.</p> <p>Unikāls līdzeklis, kura sastāvā ir Lactium® – patentēts piena proteīna hidrolizāts, kā arī dabas vielas un minerālvielas, kas palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicina nervu sistēmas darbību, kognitīvās un psiholoģiskās funkcijas, kā arī veicina zarnu spazmu mazināšanos un gremošanas sistēmas darbību.</p> <p>Piemērots bērniem jau no viena gada vecuma un pieaugušajiem. Garšīgs – ar dabīgu ogu un augļu sulu.</p> <p><strong>Iedarbība</strong></p> <p>Dabas vielu un minerālvielu komplekss. Magnijs palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicina normālu nervu sistēmas darbību, normālas psiholoģiskās funkcijas un normālu muskuļu darbību.<br />Dzelzs palīdz samazināt nogurumu un nespēku, veicina normālu skābekļa transportēšanu organismā un normālas kognitīvās funkcijas.<br />Ārstniecības kumelītei un dillēm piemīt relaksējoša un nomierinoša iedarbība, kas palīdz iemigšanai un veicina normālu miega kvalitāti. Kumelīte un dilles veicina normālu nervu un gremošanas sistēmas darbību; kumelīte veicina zarnu spazmu mazināšanu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Nervu sistēmai