GMT BEAUTY No stretch marks oil with chia oil eļļa, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

GMT BEAUTY No stretch marks oil with chia oil eļļa, 200 ml

GMT TRADE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
36.04 €
Derīguma termiņš: 2025-07-30
Eļļa ar čia sēklu ekstraktu striju veidošanās riska novēršanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Divpadsmit dabīgo eļļu un čia eļļas aktīvo sastāvdaļu kombinācija, kas bagātināta ar nepiesātinātajām taukskābēm, uzlabo ādas elastīgumu un efektīvi cīnās pret striju veidošanos grūtniecības un zīdīšanas periodā. Eļļa mazina ādas jutīgumu, bagātīgi mitrina un baro ādu, neļaujot tai kļūt sausai un padarot to samtainu.

Eļļa striju veidošanās riska novēršanai ir īpaši piemērota jaunās māmiņas ādas kopšanai. Divpadsmit dabīgo eļļu un čia eļļas kombinācija efektīvi novērš striju veidošanās risku grūtniecības periodā. Dabīgais, nekaitīgais sastāvs palīdz ādai vieglāk izturēt grūtniecības un strauju svara izmaiņu radīto spriedzi. Ar nepiesātinātajām taukskābēm bagātinātais kviešu asnu, vīnogu kauliņu un čia eļļas komplekss atjauno ādas dabīgo imunitāti. Eļļu regulāri lietojot, tā izlīdzina ādas virsmu, palielina ādas elastīgumu un spēju novērst striju veidošanās risku.
Eļļa dziļi baro un mitrina ādu, samazina tās jutīgumu un padara to maigu un samtainu.

product
123288 GMT BEAUTY No stretch marks oil with chia oil eļļa, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/67/c3/5fc784d820e24d1e1bfda1130a85.png InStock 36.04 EUR 36.04 <p>Divpadsmit dabīgo eļļu un čia eļļas aktīvo sastāvdaļu kombinācija, kas bagātināta ar nepiesātinātajām taukskābēm, uzlabo ādas elastīgumu un efektīvi cīnās pret striju veidošanos grūtniecības un zīdīšanas periodā. Eļļa mazina ādas jutīgumu, bagātīgi mitrina un baro ādu, neļaujot tai kļūt sausai un padarot to samtainu.</p> <p>Eļļa striju veidošanās riska novēršanai ir īpaši piemērota jaunās māmiņas ādas kopšanai. Divpadsmit dabīgo eļļu un čia eļļas kombinācija efektīvi novērš striju veidošanās risku grūtniecības periodā. Dabīgais, nekaitīgais sastāvs palīdz ādai vieglāk izturēt grūtniecības un strauju svara izmaiņu radīto spriedzi. Ar nepiesātinātajām taukskābēm bagātinātais kviešu asnu, vīnogu kauliņu un čia eļļas komplekss atjauno ādas dabīgo imunitāti. Eļļu regulāri lietojot, tā izlīdzina ādas virsmu, palielina ādas elastīgumu un spēju novērst striju veidošanās risku.<br />Eļļa dziļi baro un mitrina ādu, samazina tās jutīgumu un padara to maigu un samtainu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces māmiņai/Pretstriju līdzekļi