GLOBIFER 14 mg tabletes, 40 gab.

GLOBIFER 14 mg tabletes, 40 gab.

GLOBIFER
Kopā
25.99 €
Derīguma termiņš: 2026-01-30
GlobiFer 14 mg ir viegls dzelzi saturošs uztura bagātinātājs situācijās, kad parastais uzturs nevar nodrošināt apmierinošu dzelzs saturu. Tas nodrošina organismu ar papildus dzelzi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dzelzs ir būtiska minerālviela un tā ir svarīga vairākām organisma funkcijām. Dzelzs veicina sarkano asinsķermenīšu un hemoglobīna normālu veidošanos un tātad arī veicina normālu skābekļa transportēšanu organismā. Turklāt dzelzs palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Ja dzelzs nav pietiekamā daudzumā, šīs funkcijas var tikt traucētas. Dzelzs palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Ja organismā nav vai ir mazi dzelzs krājumi, tas izraisa darbības traucējumus un nogurumu. Lai nodrošinātu labu veselību un labsajūtu, ir nepieciešams pietiekams dzelzs daudzums.

GlobiFer 14 mg galvenā sastāvdaļa ir bagātināta hēma dzelzs, kas labi uzsūcas caur zarnām neatkarīga hemoglobīna metabolisma ceļā. GlobiFer 14 mg efektivitāti neietekmē ne kuņģa skābums, ne arī uzturs vai dzērieni.

GlobiFer 14 mg ir minimālas blakusparādības kuņģa-zarnu traktā, augsta biopieejamība un laba panesamība. Augsts uzsūkšanās un panesamības līmenis nodrošinās labāku efektivitāti un ieteicamais dzelzs un hemoglobīna līmenis tiks sasniegts ātrāk.

Papildu informācija par produktu
product
1047613 GLOBIFER 14 mg tabletes, 40 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1c/89/011b2a9d77ecbc9b4789417c65a6.png InStock 25.99 EUR 25.99 <p style="text-align:justify;">Dzelzs ir būtiska minerālviela un tā ir svarīga vairākām organisma funkcijām. Dzelzs veicina sarkano asinsķermenīšu un hemoglobīna normālu veidošanos un tātad arī veicina normālu skābekļa transportēšanu organismā. Turklāt dzelzs palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Ja dzelzs nav pietiekamā daudzumā, šīs funkcijas var tikt traucētas. Dzelzs palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Ja organismā nav vai ir mazi dzelzs krājumi, tas izraisa darbības traucējumus un nogurumu. Lai nodrošinātu labu veselību un labsajūtu, ir nepieciešams pietiekams dzelzs daudzums.</p> <p style="text-align:justify;">GlobiFer 14 mg galvenā sastāvdaļa ir bagātināta hēma dzelzs, kas labi uzsūcas caur zarnām neatkarīga hemoglobīna metabolisma ceļā. GlobiFer 14 mg efektivitāti neietekmē ne kuņģa skābums, ne arī uzturs vai dzērieni.</p> <p style="text-align:justify;">GlobiFer 14 mg ir minimālas blakusparādības kuņģa-zarnu traktā, augsta biopieejamība un laba panesamība. Augsts uzsūkšanās un panesamības līmenis nodrošinās labāku efektivitāti un ieteicamais dzelzs un hemoglobīna līmenis tiks sasniegts ātrāk.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Dzelzs preparāti