FURASOL 100 mg paciņas, 5 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

FURASOL 100 mg paciņas, 5 gab.

OLAINFARM
Derīguma termiņš: 2028-06-30
Tas ir efektīvs visu veidu strutainu infekciju ārstēšanā (ieskaitot ārējās).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Furagīns ir antibakteriāls līdzeklis. Tas ir efektīvs gan pret grampozitīvo, gan pret gramnegatīvo mikrofloru, iedarbojas arī uz tādu patogēnu stafilokoku un citu baktēriju celmiem, kas ir rezistenti pret antibiotikām un citiem antibakteriāliem līdzekļiem. Mikroorganismu rezistence pret furagīnu attīstās lēni un nesasniedz augstu pakāpi.

Nitrofurāni, t. sk. furagīns, nomāc mikroorganismu enzīmsistēmas, kā arī kavē citus bioķīmiskos procesus mikroorganismu šūnās, kas, savukārt, izraisa baktēriju šūnas apvalka vai citoplazmātiskās membrānas sairšanu. Nitrofurāni palielina leikocītu spēju fagocitēt mikroorganismus, veicina granulācijas veidošanos. Furagīns ir efektīvs visu veidu strutainu infekciju (arī ārīgu) terapijā. Lietojot uz ādas vai gļotādas, tas nerada sāpes un kairinājumu.

https://www.youtube.com/watch?v=cz8JAThq9Zo

Papildu informācija par produktu
product
1066430 FURASOL 100 mg paciņas, 5 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1a/de/957972f3c01f8e1bc3cb84da5aec.png InStock 7.99 EUR 7.99 <p style="text-align:justify;">Furagīns ir antibakteriāls līdzeklis. Tas ir efektīvs gan pret grampozitīvo<em>, </em>gan pret gramnegatīvo mikrofloru, iedarbojas arī uz tādu patogēnu stafilokoku un citu baktēriju celmiem, kas ir rezistenti pret antibiotikām un citiem antibakteriāliem līdzekļiem. Mikroorganismu rezistence pret furagīnu attīstās lēni un nesasniedz augstu pakāpi.</p> <p style="text-align:justify;">Nitrofurāni, t. sk. furagīns, nomāc mikroorganismu enzīmsistēmas, kā arī kavē citus bioķīmiskos procesus mikroorganismu šūnās, kas, savukārt, izraisa baktēriju šūnas apvalka vai citoplazmātiskās membrānas sairšanu. Nitrofurāni palielina leikocītu spēju fagocitēt mikroorganismus, veicina granulācijas veidošanos. Furagīns ir efektīvs visu veidu strutainu infekciju (arī ārīgu) terapijā. Lietojot uz ādas vai gļotādas, tas nerada sāpes un kairinājumu.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=cz8JAThq9Zo">https://www.youtube.com/watch?v=cz8JAThq9Zo</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Kakla sāpes