FILORGA Nutri Filler Lips lūpu krēms, 4 g
5.0 5 (1 atsauksme)

FILORGA Nutri Filler Lips lūpu krēms, 4 g

FILORGA LABORATOIRES
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
19.49 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Īpaši barojoša balzameļļa sausu lūpu mitrināšanai un apjoma atjaunošanai. Piešķir dabisku mirdzumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši barojoša balzameļļa sausu lūpu mitrināšanai un apjoma atjaunošanai. Piešķir dabisku mirdzumu.
Kā mitrināt un barot lūpas, lai sadziedētu plaisiņas un atjaunotu to agrāko apjomu? Laboratoires FILORGA piedāvā lielisku risinājumu – inovatīvu multiaktīvu produktu, kurš iedarbojas trīs veidos.

  1. Baro un dziedē: barojošu eļļu un atjaunojošā šī sviesta tandēms baro, dziedē un aizsargā sasprēgājušas lūpas.
  2. Atjauno apjomu un nogludina: peptīda kolagēna būsters izlīdzina lūpu ādu, atjaunojot dabisko apjomu un lūpu kontūras.
  3. Revitalizē ādas mirdzumu: revitalizējošu aktīvo sastāvdaļu kokteilis NCTF kombinācijā ar ādas mirdzumu atjaunojošu aktīvo sastāvdaļu nekavējoties atsvaidzina lūpu dabisko toni.

Ar katru dienu lūpas kļūst gludākas un tvirtākas; efekts ir acīmredzams un noturīgs. Eļļas+balzama konsistence bez lipīguma; mīksts silikona aplikators.

product
123339 FILORGA Nutri Filler Lips lūpu krēms, 4 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/19/91/85970acf239e3ea4280abdd9bf3e.png InStock 19.49 EUR 32.49 <p>Īpaši barojoša balzameļļa sausu lūpu mitrināšanai un apjoma atjaunošanai. Piešķir dabisku mirdzumu.<br />Kā mitrināt un barot lūpas, lai sadziedētu plaisiņas un atjaunotu to agrāko apjomu? Laboratoires FILORGA piedāvā lielisku risinājumu – inovatīvu multiaktīvu produktu, kurš iedarbojas trīs veidos.</p> <ol><li>Baro un dziedē: barojošu eļļu un atjaunojošā šī sviesta tandēms baro, dziedē un aizsargā sasprēgājušas lūpas.</li> <li>Atjauno apjomu un nogludina: peptīda kolagēna būsters izlīdzina lūpu ādu, atjaunojot dabisko apjomu un lūpu kontūras.</li> <li>Revitalizē ādas mirdzumu: revitalizējošu aktīvo sastāvdaļu kokteilis NCTF kombinācijā ar ādas mirdzumu atjaunojošu aktīvo sastāvdaļu nekavējoties atsvaidzina lūpu dabisko toni.</li> </ol><p>Ar katru dienu lūpas kļūst gludākas un tvirtākas; efekts ir acīmredzams un noturīgs. Eļļas+balzama konsistence bez lipīguma; mīksts silikona aplikators.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Lūpu kopšana