EUCERIN Sun Photoaging Control SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EUCERIN Sun Photoaging Control SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
16.19 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 ir sejas sauļošanās līdzeklis visiem ādas tipiem ikdienā ar pretnovecošanas īpašībām, kas pasargā no fotonovecošanas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Labākais sejas sauļošanās līdzeklis visiem ādas tipiem. Palīdz novērst fotonovecošanu un ievērojami samazina grumbas. Sejas sauļošanās līdzeklis ar pretnovecošanas īpašībām, kas pasargā no fotonovecošanas. UV gaisma ir saules izraisītu ādas bojājumu galvenais iemesls, bet augstas enerģijas redzamā (HEVIS) gaisma var ierosināt arī brīvo radikāļu iedarbību, kas izraisa papildu stresu ādai. Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 ir sejas sauļošanās līdzeklis visiem ādas tipiem ikdienā. Uzlabotā Spektrālā tehnoloģija apvieno platjoslas un fotostabilus UVA/UVB filtrus [1] augstai aizsardzībai pret UV starojumu ar likohalkonu A, lai neitralizētu UVA un HEVIS gaismas radītos brīvos radikāļus. Sauļošanās līdzeklis ar pretnovecošanas iedarbību iekļauj arī gliciretīnskābi, kas atbalsta pašas ādas DNS atjaunošanas mehānismu. Formula ir papildus bagātināta ar īsās un garās ķēdes hialuronskābi un redzami samazina grumbas sejas un dekoltē zonā. Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 ir bez aromāta, un tam ir patīkama, viegla tekstūra, kas ātri absorbējas. Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi pierāda ļoti labu panesamību jutīgai ādai. [1] Atbilst UVA un UVB augstajiem aizsardzības standartiem, ko nosaka Cosmetics Europe. UVA aizsardzības līmeņi pārsniedz ES ieteikumu.

product
10510169 EUCERIN Sun Photoaging Control SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c5/94/cee7644a5ae52dae787b8c25c5d5.png InStock 16.19 EUR 26.99 <p style="text-align:justify;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: docs-Calibri; font-size: 15px; text-align: left; white-space-collapse: preserve;">Labākais sejas sauļošanās līdzeklis visiem ādas tipiem. Palīdz novērst fotonovecošanu un ievērojami samazina grumbas. Sejas sauļošanās līdzeklis ar pretnovecošanas īpašībām, kas pasargā no fotonovecošanas. UV gaisma ir saules izraisītu ādas bojājumu galvenais iemesls, bet augstas enerģijas redzamā (HEVIS) gaisma var ierosināt arī brīvo radikāļu iedarbību, kas izraisa papildu stresu ādai. Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 ir sejas sauļošanās līdzeklis visiem ādas tipiem ikdienā. Uzlabotā Spektrālā tehnoloģija apvieno platjoslas un fotostabilus UVA/UVB filtrus [1] augstai aizsardzībai pret UV starojumu ar likohalkonu A, lai neitralizētu UVA un HEVIS gaismas radītos brīvos radikāļus. Sauļošanās līdzeklis ar pretnovecošanas iedarbību iekļauj arī gliciretīnskābi, kas atbalsta pašas ādas DNS atjaunošanas mehānismu. Formula ir papildus bagātināta ar īsās un garās ķēdes hialuronskābi un redzami samazina grumbas sejas un dekoltē zonā. Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 ir bez aromāta, un tam ir patīkama, viegla tekstūra, kas ātri absorbējas. Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi pierāda ļoti labu panesamību jutīgai ādai. [1] Atbilst UVA un UVB augstajiem aizsardzības standartiem, ko nosaka Cosmetics Europe. UVA aizsardzības līmeņi pārsniedz ES ieteikumu.</span><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi