EUCERIN Sun Oil Control Dry Touch SPF 50+ Ķermenim Gēlveida saules aizsarglīdzeklis, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

EUCERIN Sun Oil Control Dry Touch SPF 50+ Ķermenim Gēlveida saules aizsarglīdzeklis, 200 ml

BEIERSDORF
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
20.39 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Sauļošanās želejveida krēms Eucerin Sun Gel-Cream Dry Touch Sensitive Protect SPF 50+ ir īpaši viegls, netaukains sauļošanās aizsarglīdzeklis ķermenim.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

UV stari ir saules izraisītu ādas bojājumu galvenais iemesls, taču arī augstas enerģijas redzamā (HEVIS) gaisma var rosināt brīvo radikāļu iedarbību, kas ādai izraisa papildu stresu. Eucerin Sun Oil Control Dry Touch SPF50+gēlveida saules aizsarglīodzeklis ir īpaši viegls, netaukains sauļošanās aizsarglīdzeklis ķermenim. Tas ir klīniski un dermatoloģiski pārbaudīts kā piemērots visiem ādas tipiem, tostarp jutīgai, taukainai ādai un ādai ar noslieci uz akni. Sauļošanās gēlveida aizsargkrēms piedāvā ļoti augstu UV aizsardzību, jo UVA un UVB filtri atbilst Cosmetics Europe izvirzītajiem augstajiem standartiem, un UVA aizsardzības līmeņi pārsniedz ES minimuma ieteikumu. Eucerin Progresīvā Spektrālā tehnoloģija, kas apvieno plaša spektra un fotostabilus UVA/UVB filtrus kombinācijā ar likohalkonu A, neitralizē UV un HEVIS gaismas ierosinātos brīvos radikāļus. Formula satur arī gliciretīnskābi, kas atbalsta pašas ādas DNS atjaunošanas mehānismu, un Oil Control tehnoloģija ar matējošiem pigmentiem, izveido pārklājumu ar tūlītēju sausa pieskāriena efektu uz ādas. Gēlveida saules aizsargkrēms Eucerin Sun Oil Control Dry Touch SPF 50+ ātri uzsūcas un neatstāj atlikumus uz ādas. Tas ir īpaši ūdensizturīgs, kā arī noturīgs pret sviedriem un smiltīm (smiltīm ir mazāka iespēja pielipt ādai). Turklāt tas tāpat kā visi Eucerin klāsta aizsarglīdzekļi pret sauli nesatur oktinoksātu un oksibenzonu – UV filtrus, kuri, kā zināms, kaitē koraļļu rifiem un atbilst Havaju rifu likumam.

product
10510167 EUCERIN Sun Oil Control Dry Touch SPF 50+ Ķermenim Gēlveida saules aizsarglīdzeklis, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d2/87/654a3956b433dd02b8b130710511.png InStock 20.39 EUR 33.99 <p style="font-weight:400;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: docs-Calibri; font-size: 15px; white-space-collapse: preserve;">UV stari ir saules izraisītu ādas bojājumu galvenais iemesls, taču arī augstas enerģijas redzamā (HEVIS) gaisma var rosināt brīvo radikāļu iedarbību, kas ādai izraisa papildu stresu. Eucerin Sun Oil Control Dry Touch SPF50+gēlveida saules aizsarglīodzeklis ir īpaši viegls, netaukains sauļošanās aizsarglīdzeklis ķermenim. Tas ir klīniski un dermatoloģiski pārbaudīts kā piemērots visiem ādas tipiem, tostarp jutīgai, taukainai ādai un ādai ar noslieci uz akni. Sauļošanās gēlveida aizsargkrēms piedāvā ļoti augstu UV aizsardzību, jo UVA un UVB filtri atbilst Cosmetics Europe izvirzītajiem augstajiem standartiem, un UVA aizsardzības līmeņi pārsniedz ES minimuma ieteikumu. Eucerin Progresīvā Spektrālā tehnoloģija, kas apvieno plaša spektra un fotostabilus UVA/UVB filtrus kombinācijā ar likohalkonu A, neitralizē UV un HEVIS gaismas ierosinātos brīvos radikāļus. Formula satur arī gliciretīnskābi, kas atbalsta pašas ādas DNS atjaunošanas mehānismu, un Oil Control tehnoloģija ar matējošiem pigmentiem, izveido pārklājumu ar tūlītēju sausa pieskāriena efektu uz ādas. Gēlveida saules aizsargkrēms Eucerin Sun Oil Control Dry Touch SPF 50+ ātri uzsūcas un neatstāj atlikumus uz ādas. Tas ir īpaši ūdensizturīgs, kā arī noturīgs pret sviedriem un smiltīm (smiltīm ir mazāka iespēja pielipt ādai). Turklāt tas tāpat kā visi Eucerin klāsta aizsarglīdzekļi pret sauli nesatur oktinoksātu un oksibenzonu – UV filtrus, kuri, kā zināms, kaitē koraļļu rifiem un atbilst Havaju rifu likumam.</span><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi