EUCERIN Sun Hydro Protect SPF50+ īpaši viegls sejas fluīds, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

EUCERIN Sun Hydro Protect SPF50+ īpaši viegls sejas fluīds, 50 ml

BEIERSDORF
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
16.19 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Eucerin Sun Face Hydro Protect īpaši viegls sejas fluīds SPF 50+ ir aizsarglīdzeklis pret sauli ikdienā ar Hydro-Tech kompleksu, kas tūlītēji mitrina un atsvaidzina ādu, kā arī aizsargā pret saules izraisītiem ādas bojājumiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ļoti augsta UVA, UVB un HEVIS aizsardzība no saules. Īpaši viegla, ātri absorbējoša formula, kas izveido neredzamu pārklājumu uz ādas. Neatstāj lipīgu un taukainu sajūtu. Neatstāj atlikumus uz ādas. 'Īpaši vieglas konsistences fluīds, kas pasargā visu tipu ādu, pat jutīgu no saules apdeguma un saules izraisītiem ādas bojājumiem. Eucerin® Hydro Protect sejas fluīds ar Progresīvio Spektrālo tehnoloģiju apvieno UVA/B filtrus ļoti augstai aizsardzībai pret UV stariem un likohalkonu A, lai neitralizētu UV un augstas enerģijas redzamās gaismas izraisīto brīvo radikāļu iedarbību. Formula ar īsās un garās ķēdes hialuronskābi, dabīgiem mitrinošiem faktoriem un glicerīnu nodrošina tūlītēju ādas mitrināšanu, sniedz patīkamu svaiguma sajūtu un izlīdzina grumbiņas. Gliciretīnskābe atbalsta pašas ādas DNS atjaunošanās mehānismu. l Ar Hydro-tech kompleksu tūlītējai mitruma un svaigas ādas sajūtai. l Viegli uzklājams un tūlīt absorbējas, neatstāj lipīgu sajūtu uz ādas. l Nav taukains, nenosprosto poras. l Piemērots arī jutīgajai zonai ap acīm.

product
1144572 EUCERIN Sun Hydro Protect SPF50+ īpaši viegls sejas fluīds, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d4/9a/bf70fe03dfdc6f937f99aa03d8d9.png InStock 16.19 EUR 26.99 <p style="font-weight:400;"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: docs-Calibri; font-size: 15px; white-space-collapse: preserve;">Ļoti augsta UVA, UVB un HEVIS aizsardzība no saules. Īpaši viegla, ātri absorbējoša formula, kas izveido neredzamu pārklājumu uz ādas. Neatstāj lipīgu un taukainu sajūtu. Neatstāj atlikumus uz ādas. 'Īpaši vieglas konsistences fluīds, kas pasargā visu tipu ādu, pat jutīgu no saules apdeguma un saules izraisītiem ādas bojājumiem. Eucerin® Hydro Protect sejas fluīds ar Progresīvio Spektrālo tehnoloģiju apvieno UVA/B filtrus ļoti augstai aizsardzībai pret UV stariem un likohalkonu A, lai neitralizētu UV un augstas enerģijas redzamās gaismas izraisīto brīvo radikāļu iedarbību. Formula ar īsās un garās ķēdes hialuronskābi, dabīgiem mitrinošiem faktoriem un glicerīnu nodrošina tūlītēju ādas mitrināšanu, sniedz patīkamu svaiguma sajūtu un izlīdzina grumbiņas. Gliciretīnskābe atbalsta pašas ādas DNS atjaunošanās mehānismu. l Ar Hydro-tech kompleksu tūlītējai mitruma un svaigas ādas sajūtai. l Viegli uzklājams un tūlīt absorbējas, neatstāj lipīgu sajūtu uz ādas. l Nav taukains, nenosprosto poras. l Piemērots arī jutīgajai zonai ap acīm.</span><br></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi