EUCERIN Dermo Capillaire pH5 šampūns, 250 ml
5.0 5 (4 atsauksmes)

EUCERIN Dermo Capillaire pH5 šampūns, 250 ml

BEIERSDORF
5.0 5 (4 atsauksmes)
Kopā
9.77 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Efektīvi attīra jūsu galvas ādu un matus, lai novērstu sausumu un kairinājumu. Jutīgai galvas ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Eucerin šampūns ar pH5 ir izstrādāts jutīgas galvas ādas kopšanai, saglabājot galvas ādas dabīgās aizsargspējas. Galvas ādai ir aizsargājošs pH līdzsvars, kas ārējo vai iekšējo faktoru ietekmē var zaudēt spēju saglabāt ādas veselību, tāpēc āda kļūst jutīga. Jutīgai galvas ādai nepieciešama maiga attīrīšana. Šampūna sastāvs ar optimālu pH vērtību atjauno galvas ādas dabiskās aizsargspējas un saglabā ādas izturību. 

  • Maigs sastāvs, kas nesatur sārmainas ziepes, novērš kairinājumu galvas ādā un pasargā to no izžūšanas. 
  • Uztur galvas ādas pH līdzsvaru.
  • Maigi attīra galvas ādu un matus.
  • Īpašas matus kopjošas vielas, kas padara matus mīkstus.
  • Piešķir matiem apjomu un veselīgu spīdumu.
  • Izmazgā ziedputekšņus un citus alergēnus no matiem.
  • Piemērots bērniem un zīdaiņiem.

Rezultāts: galvas āda un mati ir maigi attīrīti, saglabājot galvas ādas līdzsvaru un veselību. Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi pierāda ļoti labu iedarbību un saderību ar jutīgu galvas ādu. Eucerin — izcilas zināšanas par ādu. Revolucionārā krēma bāze Eucerit — arī Beiersdorf panākumu pamats — tika izgudrota pirms vairāk nekā 100 gadiem. 

product
1058552 EUCERIN Dermo Capillaire pH5 šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f1/b3/452e2e581aa7a34e9309cd57239c.png InStock 9.77 EUR 16.29 <p style="text-align:justify;">Eucerin šampūns ar pH5 ir izstrādāts jutīgas galvas ādas kopšanai, saglabājot galvas ādas dabīgās aizsargspējas. Galvas ādai ir aizsargājošs pH līdzsvars, kas ārējo vai iekšējo faktoru ietekmē var zaudēt spēju saglabāt ādas veselību, tāpēc āda kļūst jutīga. Jutīgai galvas ādai nepieciešama maiga attīrīšana. Šampūna sastāvs ar optimālu pH vērtību atjauno galvas ādas dabiskās aizsargspējas un saglabā ādas izturību. </p> <ul style="text-align:justify;"><li>Maigs sastāvs, kas nesatur sārmainas ziepes, novērš kairinājumu galvas ādā un pasargā to no izžūšanas. </li> <li>Uztur galvas ādas pH līdzsvaru.</li> <li>Maigi attīra galvas ādu un matus.</li> <li>Īpašas matus kopjošas vielas, kas padara matus mīkstus.</li> <li>Piešķir matiem apjomu un veselīgu spīdumu.</li> <li>Izmazgā ziedputekšņus un citus alergēnus no matiem.</li> <li style="text-align:justify;">Piemērots bērniem un zīdaiņiem.</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>Rezultāts:</strong> galvas āda un mati ir maigi attīrīti, saglabājot galvas ādas līdzsvaru un veselību. Klīniskie un dermatoloģiskie pētījumi pierāda ļoti labu iedarbību un saderību ar jutīgu galvas ādu. Eucerin — izcilas zināšanas par ādu. Revolucionārā krēma bāze Eucerit — arī Beiersdorf panākumu pamats — tika izgudrota pirms vairāk nekā 100 gadiem. </p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni