DUREX Invisible Extra Sensitive prezervatīvi, 10 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

DUREX Invisible Extra Sensitive prezervatīvi, 10 gab.

RECKITT BENCKISER
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.67 €
Derīguma termiņš: 2027-12-30
Durex Invisible ir īpaši plāni prezervatīvi, kas izstrādāti, lai maksimāli saglabātu jutīgumu, vienlaicīgi nodrošinot augstu drošības līmeni un aizsardzību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Durex Invisible ir īpaši plāni prezervatīvi, kas izstrādāti, lai maksimāli saglabātu jutīgumu, vienlaicīgi nodrošinot augstu drošības līmeni un aizsardzību.

DUREX Invisible Extra Sensitive prezervatīvi ir īpaši plāni prezervatīvi, kas izstrādāti, lai maksimāli saglabātu jutīgumu, vienlaicīgi nodrošinot augstu drošības līmeni un aizsardzību. Visi Durex lateksa prezervatīvi pārsniedz ISO 4074 kvalitātes standarta prasības vīriešu dabiskā lateksa prezervatīviem. Lietojiet prezervatīvu tikai vienu reizi. Lūdzu izlasiet iepakojuma iekšpusē uzdrukāto informāciju, it īpaši, ja lietojat prezervatīvus orālajam vai anālajam dzimumaktam. Seksa dažādībai ieteicams lietot Durex PlayTM lubrikantus un masāžas gēlus. Izlasiet katra lubrikanta instrukciju, lai pārliecinātos par tā savietojamību ar prezervatīviem. Šo prezervatīvu izgatavošanas tehnoloģija ļauj tiem labi smaržot.

product
1038113 DUREX Invisible Extra Sensitive prezervatīvi, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1c/74/de44babc8a21fe94e3568155779b.jpg InStock 11.67 EUR 16.67 <p style="text-align:justify;">Durex Invisible ir īpaši plāni prezervatīvi, kas izstrādāti, lai maksimāli saglabātu jutīgumu, vienlaicīgi nodrošinot augstu drošības līmeni un aizsardzību.<br /><br />DUREX Invisible Extra Sensitive prezervatīvi ir īpaši plāni prezervatīvi, kas izstrādāti, lai maksimāli saglabātu jutīgumu, vienlaicīgi nodrošinot augstu drošības līmeni un aizsardzību. Visi Durex lateksa prezervatīvi pārsniedz ISO 4074 kvalitātes standarta prasības vīriešu dabiskā lateksa prezervatīviem. Lietojiet prezervatīvu tikai vienu reizi. Lūdzu izlasiet iepakojuma iekšpusē uzdrukāto informāciju, it īpaši, ja lietojat prezervatīvus orālajam vai anālajam dzimumaktam. Seksa dažādībai ieteicams lietot Durex PlayTM lubrikantus un masāžas gēlus. Izlasiet katra lubrikanta instrukciju, lai pārliecinātos par tā savietojamību ar prezervatīviem. Šo prezervatīvu izgatavošanas tehnoloģija ļauj tiem labi smaržot.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Prezervatīvi