DOPPELHERZ System Kollagen Beauty kolagēns, 30 gab.

DOPPELHERZ System Kollagen Beauty kolagēns, 30 gab.

QUEISSER PHARMA
Derīguma termiņš: 2025-06-30
Doppelherz® system KOLLAGEN BEAUTY satur iekšķīgi lietojamu izmeklētu uzturvielu kombināciju dabiski skaistai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY satur iekšķīgi lietojamu izmeklētu uzturvielu kombināciju dabiski skaistai ādai.

  • 2,5 g kolagēna peptīdu;
  • Beta karotīns, E, C vitamīni un biotīns;
  • Mikroelementi cinks un varš.

C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos un līdz ar to normālu ādas funkciju. Biotīns un cinks palīdz uzturēt normālu ādas stāvokli. C vitamīns un cinks veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Cinks palīdz uzturēt ādas veselību un nepieciešams šūnas dalīšanās procesam.

Biotīns palīdz uzturēt gļotādas un ādas veselību. Varš veicina normālu ādas pigmentāciju un normālu saistaudu veidošanos. Eiterpes ogas ir "akai" palmas (Euterpe oleracea) augļi. Šis koks aug Dienvidamerikā, īpaši plaši sastopams Amazones baseinā.

Papildu informācija par produktu
product
1047582 DOPPELHERZ System Kollagen Beauty kolagēns, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7a/3a/50a430be08c56e639345581eb02f.png OutOfStock 85.09 EUR 85.09 <p style="text-align:justify;">Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY satur iekšķīgi lietojamu izmeklētu uzturvielu kombināciju dabiski skaistai ādai.</p> <ul style="text-align:justify;"><li>2,5 g kolagēna peptīdu;</li> <li>Beta karotīns, E, C vitamīni un biotīns;</li> <li>Mikroelementi cinks un varš.</li> </ul><p style="text-align:justify;">C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos un līdz ar to normālu ādas funkciju. Biotīns un cinks palīdz uzturēt normālu ādas stāvokli. C vitamīns un cinks veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Cinks palīdz uzturēt ādas veselību un nepieciešams šūnas dalīšanās procesam.</p> <p style="text-align:justify;">Biotīns palīdz uzturēt gļotādas un ādas veselību. Varš veicina normālu ādas pigmentāciju un normālu saistaudu veidošanos. Eiterpes ogas ir "akai" palmas (Euterpe oleracea) augļi. Šis koks aug Dienvidamerikā, īpaši plaši sastopams Amazones baseinā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem