DOPPELHERZ System Kollagen 11.000 Plus kolagēns, 30 gab.

DOPPELHERZ System Kollagen 11.000 Plus kolagēns, 30 gab.

QUEISSER PHARMA
Derīguma termiņš: 2025-08-30
Doppelherz system KOLLAGEN 11.000 PLUS. VESELĪBA + KUSTĪBU PRIEKS.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Doppelherz system KOLLAGEN 11.000 PLUS. VESELĪBA + KUSTĪBU PRIEKS. Kolagēns ir galvenā saistaudu un balstaudu sastāvdaļa, sastopams arī kaulu, skrimšļu un cīpslu sastāvā.

Hondroitīns ir dzīvnieku izcelsmes viela un pieder pie glikozaminoglikānu grupas. C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai skrimšļu un kaulu darbībai. Tas palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa.

  • Selēns veicina normālu imūnsistēmas darbību un veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu;
  • Varš veicina normālu saistaudu veidošanos. Saistaudi organismā veido balsta un stabilizācijas struktūras;
  • D vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību un normālu muskuļu darbību, kā arī veicina normālu imūnsistēmas darbību.
Papildu informācija par produktu
product
1047581 DOPPELHERZ System Kollagen 11.000 Plus kolagēns, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/21/d8/b4f8d034d11aafb10972cc065c20.png InStock 47.45 EUR 79.09 <p style="text-align:justify;">Doppelherz system KOLLAGEN 11.000 PLUS. VESELĪBA + KUSTĪBU PRIEKS. Kolagēns ir galvenā saistaudu un balstaudu sastāvdaļa, sastopams arī kaulu, skrimšļu un cīpslu sastāvā.</p> <p style="text-align:justify;">Hondroitīns ir dzīvnieku izcelsmes viela un pieder pie glikozaminoglikānu grupas. C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai skrimšļu un kaulu darbībai. Tas palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Selēns veicina normālu imūnsistēmas darbību un veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu;</li> <li style="text-align:justify;">Varš veicina normālu saistaudu veidošanos. Saistaudi organismā veido balsta un stabilizācijas struktūras;</li> <li style="text-align:justify;">D vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību un normālu muskuļu darbību, kā arī veicina normālu imūnsistēmas darbību.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Ķermenis, locītavas, kauli