DESODROP acu pilieni, 8 ml
0 0 (0 atsauksmes)

DESODROP acu pilieni, 8 ml

FB VISION S.P.A.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Aizsargājošs un lubricējošs oftalmoloģisks šķīdums ar plaša spektra antibakteriālu, pretvīrusu un pretsēnīšu iedarbību, aizsargā radzenes epitēliju un uzlabo audu sadzīšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

DesoDrop ir acu virsmu aizsargājošs, lubricējošs un nomierinošs šķīdums uz hipromelozes, liposomu un ozonētas augu eļļas bāzes, un to lieto:

  • iekaisumu, tostarp infekciju izraisītu, simptomu ārstēšanai (konjunktivīts, “mieža grauds”, plakstiņu malas iekaisums u.c.;
  • traumu izraisītu bojājumu sadzīšanas veicināšanai vai pēc ķirurģiskām operācijām;
  • terapijai pret kairinājumu, ko izraisījuši apkārtējās vides apstākļi un mehāniski bojājumi, piemēram, kontaktlēcu nēsāšana. 

Augu eļļas un liposomu klātbūtne palīdz stabilizēt asaru plēvītes lipīdu slāni, samazināt ūdens slāņa iztvaikošanu un sniedz acīm tūlītēju atvieglojumu. Izmantotā augu eļļa tiek ozonēta, tādēļ tai nav pievienoti konservanti.

product
1047712 DESODROP acu pilieni, 8 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a4/14/8628ab130052669790184d305e4a.png OutOfStock 17.79 EUR 17.79 <p style="text-align:justify;">DesoDrop ir acu virsmu aizsargājošs, lubricējošs un nomierinošs šķīdums uz hipromelozes, liposomu un ozonētas augu eļļas bāzes, un to lieto:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>iekaisumu, tostarp infekciju izraisītu, simptomu ārstēšanai (konjunktivīts, “mieža grauds”, plakstiņu malas iekaisums u.c.;</li> <li>traumu izraisītu bojājumu sadzīšanas veicināšanai vai pēc ķirurģiskām operācijām;</li> <li>terapijai pret kairinājumu, ko izraisījuši apkārtējās vides apstākļi un mehāniski bojājumi, piemēram, kontaktlēcu nēsāšana. </li> </ul><p style="text-align:justify;">Augu eļļas un liposomu klātbūtne palīdz stabilizēt asaru plēvītes lipīdu slāni, samazināt ūdens slāņa iztvaikošanu un sniedz acīm tūlītēju atvieglojumu. Izmantotā augu eļļa tiek ozonēta, tādēļ tai nav pievienoti konservanti.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Optikas un acu kopšanas līdzekļi