DERNILAN ziede, 35 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

DERNILAN ziede, 35 g

HERBAPOL
Kopā
6.84 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Dernilan nodrošina brūču sadzīšanu un pretiekaisuma iedarbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dernilan, pateicoties tā sastāvdaļu - allantoīna, nikotinamīda, salicilskābes un racēmiska kampara – kombinētās iedarbības rezultātā Dernilan nodrošina brūču sadzīšanu un pretiekaisuma iedarbību, paātrina audu granulācijas veidošanos, veicina sabiezētas, keratinizētas epidermas atdalīšanu no kāju pēdām un rokām. Dernilan lieto sāpīgu un dziļu sabiezētas un keratinizētas epidermas plaisu gadījumā, pēdu un plaukstu ādas aprūpei.

Papildu informācija par produktu
product
104446 DERNILAN ziede, 35 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f6/3d/8afcb0b1a397199a91b491da852b.png InStock 6.84 EUR 6.84 <p style="text-align:justify;">Dernilan, pateicoties tā sastāvdaļu - allantoīna, nikotinamīda, salicilskābes un racēmiska kampara – kombinētās iedarbības rezultātā Dernilan nodrošina brūču sadzīšanu un pretiekaisuma iedarbību, paātrina audu granulācijas veidošanos, veicina sabiezētas, keratinizētas epidermas atdalīšanu no kāju pēdām un rokām. Dernilan lieto sāpīgu un dziļu sabiezētas un keratinizētas epidermas plaisu gadījumā, pēdu un plaukstu ādas aprūpei.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības/Ekzēma, psoriāze, sausa un niezoša āda